Nový Mass Effect komiks odhalí minulost Illusive Mana
zdroj: tisková zpráva

Nový Mass Effect komiks odhalí minulost Illusive Mana

5. 1. 2011 11:03 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Protože spolupráce BioWare a Dark Horse Comics byla úspěšná a předchozí komiksové minisérie ze světa Mass Effectu čtenáře zaujaly, rozhodly se firmy ve spolupráci pokračovat a vytvořit další čtyřdílný uzavřený příběh s názvem Mass Effect Evolution.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Na tvorbě příběhu bude spolupracovat Mac Walters, který stál v čele tvůrčího týmu Mass Effectu 2 a 3 a John Jackson Miller, jenž měl prsty pro změnu v legendárním KotORu. Kresbu obstará Omar Francia.

Dějově bychom se měli vrátit v čase zpět, protože hlavním „hrdinou“ (uvozovky jsou na místě) bude tajemný intrikán a milovník homo sapiens, Illusive Man. Měli bychom sledovat první roky lidstva v širokém a ne vždy přátelském vesmíru, což naznačuje i přebal prvního čísla, na němž Illusive Man hodlá snížit počet Turianů o jednoho – ostatně zdá se, že počáteční střet s Turiany bude hlavním motivem tohoto komiksu. Zdá se, že Evolution by mohl přinést mnoho k už tak bohatému a nápaditému světu Mass Effectu. Navíc, pokud si nechcete nechat komiks posílat ze zahraničí, je zde možnost koupit si digitální verzi a to skrz obchod DarkHorse Online anebo iTunes aplikaci.

Nejnovější články