Novinky o Warlords of Draenor a další články z WoWfan a HSfan
zdroj: tisková zpráva

Novinky o Warlords of Draenor a další články z WoWfan a HSfan

16. 3. 2014 10:00 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Málokdy jsme v našem pravidelném shrnutí informací ze stránek WoWfan.cz a HSFan.cz představovali tolik důležitých věcí a novinek. Minulý týden jimi však pro World of Warcraft I Hearthstone: Heroes of Warcraft byl doslova nabitý. Pojďme se rovnou podívat na přehled toho nejdůležitějšího.

Karetní hra Hearthstone se minulý týden konečně překlopila z betatestování do plně hratelné verze a mnozí z vás určitě zaznamenali, že šlo o velkou událost doprovázenou dalšími akcemi. Dokonce i hráči World of Warcraft dostali za odměnu nového mounta, pokud si hru zdarma vyzkoušeli.

To však nebyla jediná velká novinka pro WoW v minulém týdnu. Blizzard spustil předobjednávky chystaného datadisku Warlords of Draenor a s tím byl umožněn i nákup boostu jakékoli postavy na level 90. K propagaci této nové funkce vypustil Blizzard do světa nový vtipný trailer. Bylo také v podstatě oznámeno, že vydání datadisku můžeme očekávat někdy na podzim.

Pro českou komunitu na oficiálních serverech byla ale důležitá ještě jiná věc - servery Drak’thul a Burning Blade, na nichž hraje největší množství Čechů a Slováků se spojí do jednoho a možná by to konečně mohlo vyřešit problém s nedostatečnou alianční populací.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Posledních pár dní bylo také bohatých na novinky ze zmíněného chystaného datadisku. Byly oznámeny velké změny u jednotlivých rasově specifických kouzel a schopností a k nelibosti mnohých hardcore hráčů jsme se dozvěděli, že v datadisku nebudou žádné achivementy za získání prvního levelu 100 na serveru. Z obsáhlého rozhovoru s vývojáři jsme také zjistili, že samotný datadisk začne velkou bitvou u portálu a víme také více o chystaných změnách v herních platidlech.

Změny probíhají i na live serverech - díky změnám v PvP máte nyní možnost získat z Battlegroundů více honorů. Na servery byl také aplikován nový důležitý hotfix opravující drobné chyby. Milovníci zákoutí Azerothu určitě ocení další díl turistického průvodce po zajímavých místech, který nás tentokrát zavede do končin Nočních elfů. Se seriálem Blizzard Must Be Crazy se naopak podíváme na další část epické questové linie, která popisuje smutný úděl worgenů.

Na své si přijdou i fanoušci příběhů a celkového dějového pozadí. Můžete si zjistit více informací o slavném paladinovi Utherovi Lightbringerovi a doplnit si znalosti můžete i díky odpovědím vývojářů na Twitteru. Rozhodně také nepřehůédněte první díl oficiální povídky Road to Damnation o Kel’thuzadovi.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Pojďme se ale ještě vrátit k Hearthstone, protože tato karetní hra určitě mnohým z vás učarovala. Pokud ji hrajete již od bety, určitě jste si všimli, že těsně před spuštěním plné verze byl aplikován nový patch a změnil spoustu věcí. Ačkoli tu už máme plnou verzi, hra se stále vyvíjí a měnit se určitě bude např. vyvážení jednotlivých karet. Drobýnch změn a oprav jsme se dočkali už v nejnovějším hotfixu.

Hearthstone a jeho arény už ze své podstaty přitahují i různé profi hráče a to znamená i pořádání turnajů. Jedním z nich je IEM Katowice, kam se kvalifikoval i hráč pod přezdívkou Sinex, se kterým přinášíme rozhovor. Nezapomeňte také, že v Nestu se v březnu bude konat několik bootcampů.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Hearthstone v podobě jaké ho teď známe je skvělou hrou, ale původně mohl vypadat úplně jinak. Hlavní designer Blizzardu popisuje proč! Kolem vzniku titulu se skrývá ještě mnohem více tajemství a některá z nich možná odhalíte v článku Co nevíte o Hearthstone. Komunita okolo této hry je již početná a docela kreativní a tak se také nezapomeňte podívat na nejvtipnější výtvory různých fanoušků.

Na HSFan.cz se vám také snažíme radit s hraním. Přinášíme návod pro druidy, pomocí nějž se dostanete k Legendary kartám, aniž byste za ně museli platit. Abyste se v těch legendárkách vyznali, podívejte se, která je asi nejlepší. Zajímavý návod přinášíme také pro Huntery.

Nejnovější články