Novinky o Warlords of Draenor a další články z WoWfan a HSfan
zdroj: tisková zpráva

Novinky o Warlords of Draenor a další články z WoWfan a HSfan

1. 3. 2014 14:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Minulý týden se roztrhl pytel s informacemi o datadisku World of Warcraft: Warlords of Draenor. Abyste byli v obraze, přinášíme vám jejich shrnutí z našeho partnerského webu WoWfan.cz. Nezapomeneme ale ani na Hearthstone: Heroes of Warcraft, která se pomalu ale jistě blíží ke spuštění plné verze, a podíváme se tedy na novinky z HSfan.cz.

Ještě než se dostaneme k novinkám z datadisku Warlords of Draenor, rádi bychom připomněli velkou soutěž o Blizzard předměty, která se právě teď koná na WoWfan.cz a potrvá až do neděle! Nejde o nic složitého, tak určitě nezapomeňte soutěžit.

Blizzard minulý týden pořádal po celém světě hned několik tiskových konferencí k chystanému datadisku a vývojáři rozdávali rozhovory jako diví, takže máme spoustu nových informací. Někteří novináři měli možnost zahrát si první zónu z datadisku s názvem Shadowmoon Valley a pořídili z ní i spoustu screenshotů. Z rozhovorů jsme se pak dozvěděli, jak budou vypadat první raidy a dungeony nebo jakým způsobem se změní talenty jednotlivých povolání. Jednou ze změn, která vzbudila největší ohlasy, je nutnost získání alespoň stříbrné medaile z Proving Grounds pro vstup do jakéhokoli Heroic dungeonu.

Mezi nejkontroverznější témata patří rozhodně placený boost na level 90, který se ve hře brzy objeví. Měl by stát 60 dolarů a dozvěděli jsme se i důvod, který za touto cenou stojí. Mnoho hráčů se obává, že WoW pomalu míří k free to play modelu, ale Blizzard tuto možnost dementoval.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Ačkoliv se datadisk blíží, ještě tu nějakou dobu mu to potrvá. I proto byla spuštěna v pořadí již 15. PvP sezóna Arén a Rated Battlegroundů. Redaktoři WoWfan.cz nezapomínají ani na současné hráče a rozšířili o další obsah populární příručku pro Pet Battles.

Zajímáte-li se trochu více o příběh, určitě už znáte rubriku Lore Tweets. I tento týden odhalili vývojáři na Twitteru několik informací např. z příběhu nového datadisku. I kdyby vás však příběh nezajímal, máte určitě zájem o kvalitní herní prostředí - zajímavou zvukovou kulisu vám mohou poskytnout sluchátka Asus Cerberus, jejichž recenzi vám WoWfan.cz také přináší.

Nezapomínejme též na všem dobře známé pravidelné rubriky. S Blizzard must be crazy se tentokrát přeneseme k dlouhatánské questové linii do Un’Goro Crater, turistický průvodce po zajímavých místech Kalimdoru nás dnes zavede do Felwoodu a podíváme se také na alianční hrdiny z rodiny Trollbaneů. Fanoušci příběhů jistě ocení dvě nové kapitoly povídek: Quest for Pandaria a Jade Clouds.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Přesuňme se však ke karetní hře Hearthstone, protože i pro tu byl poslední týden velice zajímavý. Mílovými kroky se blíží konec třetí testovací sezóny a vypadá to, že už brzy se dočkáme plné verze hry. Blizzard například nedávno představil nové ruby karet, které se ve hře zřejmě objeví.

Že hra ještě oficiálně nevyšla nebrání tomu, aby se i v naší zemi pořádaly turnaje. Jeden z nich proběhl v herně District a vy se můžete podívat, komu se tentokrát podařilo uspět.

Ne každý může hned doufat v postup na nějaký turnaj, nejprve je potřeba pořádně trénovat. Právě proto pro vás kolegové z HSFan.cz připravili seriál s názvem Jak uspět v Aréně, který vám s tímto cílem pomůže. Ve volné chvilce si také rozhodně nezapomeňte nastudovat, která z legendárních karet je vlastně nejlepší.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články