Nová podoba trpaslic a další články z WoWfan a HSfan
zdroj: tisková zpráva

Nová podoba trpaslic a další články z WoWfan a HSfan

30. 3. 2014 17:00 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Nastal další víkend a s ním i čas na další shrnutí novinek z našich partnerských webů WoWfan.cz a HSfan.cz. Co se dělo ve světě onlineovky World of Warcraft a v karetním Hearthstone: Heroes of Warcraft?

Minulý týden se nesl ve jménu nového datadisku pro Diablo III: Reaper of Souls, ostatní hry tak byly trochu upozaděny. I tak jsme se ale dozvěděli mnoho zajímavých informací o datadisku Warlords of Draenor. Datadisk přinese kompletní redesign všech modelů postav a Blizzard minulý víkend představil další z nich: Dwarf Female. Například na detailech obličeje je změna opravdu znát. Čekají nás také velké změny v PvP a vývojáři je popsali a přiblížili v tomto komplexním příspěvku, kde se zaměřili např. na chystané změny statů.

Velká změna proběhla také na live serverech. Hráči od nynějška mohou vstupovat do Siege of Orgrimmar raidu a vyzývat Garroshe i se svými přáteli z jiných serverů. Přesně to jim totiž umožní nová funkce Cross-realm raiding. Na servery byl také nasazen 5.4.7 hotfix, který opravuje drobné chyby např. s boostnutými postavami.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Příběhoví designeři jsou poměrně aktivní na Twitteru a ochotně reagují na otázky fanoušků. Ty nejzajímavější odpovědi najdete v pravidelné rubrice Lore Tweets. A nezapomnělo se ani na další sekce. Turistický průvodce po Azerothu nás tentokrát zavede na Draeneiské ostrovy Azuremyst a Bloodmyst, kde se kolegové podívali na to nejzajímavější, co tato místa nabízí. Dokončili taktéž překlad povídky Path to Damnation o Kel’thuzadovi, z jejíhož závěru opravdu mrazí…

Ani redaktoři fanstránky o karetní hře Hearthstone nezaháleli. Připravili rozhovor s prvním redaktorem HSfanu, kterému se povedlo získat Legend rank, z něhož se můžete dovědět, jak trnitá cesta k němu vede.

Kromě legendárních ranků se ale věnovali i legendárním kartám. Pro každého Huntera připravili příručku, která mu pomůže nějaké takové karty získat, aniž by za ně musel platit reálnými penězi. A ke konci se také pomalu blíží hlasování o nejlepší legendární kartu, vstupujeme už do semifinále!

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Hearthstone je poměrně nová hra a mnoho věcí vám tak může zůstávat skryto. Právě s tím se chce vypořádat seriál Co možná nevíte o Hearthstone, který pravidelně přináší různé zajímavosti ze hry. Kolegové z HSfan se také podívali na aktivitu zahraniční komunity, která je poměrně kreativní. Podívejte se na tohle komunitní okénko.

Nejnovější články