Nová anketa - koho máte nejraději?
zdroj: tisková zpráva

Nová anketa - koho máte nejraději?

6. 3. 2002 13:19 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Hlasovat můžete začít v nové anketě pod levým menu, kde se tentokrát pokusíme zjistit, koho máte nejraději.

Nejedná se ale o popularitu našich autorů nebo českých herních webů (i když by to mohlo být zajímavé ;), nýbrž jde o oblíbenost jednotlivých firem z Čech, Moravy nebo Slovenska, které se zabývají tvorbou počítačových her.
Pro úplnost jsme do odpovědí nezařadili jen ty nejznámější vývojáře jako Illusion Softworks nebo Bohemia Interactive Studio, kteří se už stihli proslavit i ve světě, ale i ty menší české týmy, které už vydaly alespoň jednu slušnější hru. Z přiloženého seznamu vydaných nebo naopak chystaných her je dobře zřetelné, že domácí developeři již dávno nepatří mezi outsidery v porovnání se světovou špičkou.

V minulé anketě, kde jsme se vás ptali na to, kdy si u nás chcete přečíst recenze nových her, si skoro polovina (43%) respondentů přála co nejrychlejší recenze i za cenu kratších článků. Pro zachování současného stavu, tedy články zhruba týden až dva po vydání hry, hlasovalo 35% lidí a pro publikování opravdu propracovaných a detailních recenzí o něco později se vyslovilo jen 14% respondentů.

jd

Nejnovější články