NHL 2005, NASCAR Thunder 2005 a další EA hry
zdroj: tisková zpráva

NHL 2005, NASCAR Thunder 2005 a další EA hry

21. 4. 2004 0:01 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Na americkém herním serveru IGN se objevily informace o nadcházejících ročnících sportovních her z produkce Electronic Arts.

news zdroj: tisková zpráva Ta první se jmenuje NCAA Football 2005 a jde o další ročník simulace univerzitní soutěže v americkém fotbalu pro konzole PS2, GameCube a Xbox. Českým hráčům však bude patrně známější série amerického fotbalu Madden NFL, jejíž pokračování Madden NFL 2005 je rovněž v přípravě. Vyjít by mělo v létě 2004, a to patrně pro všechny platformy - první pohled na hru najdou fanoušci tohoto sportu zde.

EA dále potvrdili NHL 2005, z něhož bohužel ještě nebyly uvolněny žádné screenshoty. Nový díl by měl disponovat lepší umělou inteligencí - hra například hráče automaticky vhodně natočí k puku dle situace a místa na hřišti; údajně bude i jednodušší bruslit pozadu. V NHL 2005 se také více projeví personalizace hráčů, úroveň jejich skillů v různých kategoriích se znatelně odrazí i v akcích na ledě. Jako nový prvek přibude také možnost "klouzání" po ledu. Co se týče vloni představeného Dynasty modu, i ten by se měl dočkat drobných úprav. Více informací o pozměněné hratelnosti se fanoušci série dozví až v průběhu letošní E3 nebo v tomto preview. Obrázek zdroj: tisková zpráva

Poslední hrou, kterou stojí za to zmínit, je závodní NASCAR Thunder 2005 taktéž od Electronic Arts. V tomto herním zpracování Winston Cupu se mimo jiné představí i 9 nových tratí a jejich celkový počet se tak vyšplhá na 39. Hra je zatím ohlášena jen pro PS2 a Xbox, vyjít by měla v září a více podrobností včetně dalších obrázků najdete opět na serveru IGN.

zdroj: IGN

kate

Nejnovější články