Neoficiální čeština pro No One Lives Forever 2
zdroj: tisková zpráva

Neoficiální čeština pro No One Lives Forever 2

29. 10. 2002 12:29 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

ESO nám dnes dopoledne poslal notičku, že dodělal neoficiální český překlad pro špionážní first-person akci No One Lives Forever 2 a publikoval ho ve velikosti 2,2 MB na internetu zde.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Tato čeština, na kterou mnoho lidí netrpělivě čekalo, je k dispozici jak pro originální verzí hry 1.0, tak pro tu s prvním patchem 1.1. ESO se nechal slyšet, že přeloženo je prakticky všechno pro singleplayer (menu, filmy, popisy misí, úkoly, předměty, dokumenty, in-game rozhovory a výkřiky), ale multiplayer zatím nebyl otestován. Instalace je snadná, stačí nahradit soubor gamedll.rez v adresáři s hrou, ale ten původní si raději zazálohujte. Více o NOLF 2 v naší recenzi nebo podrobném návodu.

Pokud jste se i vy pustili do překladu nějaké nové hry a rádi byste se s ním podělili s dalšími domácimi hráči, dejte nám vědět mailem na adresu games@cz.tiscali.com. Při té příležitosti bych ještě rád zmínil aktuální anketní otázku pod levým menu, ve které můžete od minulého týdne hlasovat na téma právě stále častějších lokalizací her do češtiny. Na výběr máte jako obvykle čtyři možnosti odpovědí, ať už kladných (vítám je kdykoliv, pouze hned po vydání) nebo záporných (preferuji zásadně anglický originál, mám s nimi špatné zkušenosti kvůli nevalné úrovni překladu nebo absenci CZ patchů) a podle finálních výsledků budeme uvažovat o zřízení speciální sekce s těmi nejlepšími češtinami.

Update 30.10. - Neoficiální čeština pro NOLF 2 je nyní ke stažení i z našeho lokálního mirroru a to jak pro původní verzi hry 1.0, tak pro ty, kteří si nainstalovali poslední patch 1.1.

zdroj: e-mail

jd

Nejnovější články