Návody, češtiny a cheaty z ABCgames
zdroj: tisková zpráva

Návody, češtiny a cheaty z ABCgames

9. 1. 2011 15:24 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Z týdenního souhrnu nově přidaných materiálů na webu ABCgames stojí určitě za vyzdvihnutí třetí část návodu pro skvělé RPG Fallout: New Vegas (recenze) a kompletní návod pro DLC Mafia 2: Joe’s Adventures. Ne že by přídavek k české hře byl extra tuhý, ale návod se hodí už jen proto, aby vám něco neuniklo. Neobsáhlejší je však tento týden sekce trainerů, z nichž by se vám mohly hodit kousky pro Precursors (článek), Alpha Protocol, White Gold (Xenus 2) a další komplexní hry. Kompletní výpis nových materiálů na ABCgames po rozkliku.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Cheaty

White Gold: War in Paradise, Dark Void

Trainery
Alpha Protocol, White Gold: War in Paradise, Mount & Blade: Warband, Trapped Dead, Tower Bloxx Deluxe, Mystery P.I. - The London Caper, Rig'n'Roll, The Precursors, Battle Rage, Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships, Grotesque Tactics: Evil Heroes

Návody
Mafia 2: Joe's Adventures (kompletní návod), Fallout: New Vegas (třetí část návodu)

Češtiny
UK Truck Simulator (čeština), Euro Truck Simulator (čeština a slovenština)

Wallpapery
Euro Truck Simulator 2 (3x), Pockie Ninja (9x), Fairy Story Online (7x), Poker Night at the Inventory (8x), FIFA Online 2 (3x), Men of War: Assault Squad (10x), PacIn: Nermessova Pomsta (3x), Dead Six (3x), Mecho Wars (1x)

Nejnovější články