Na západě vyjde limitovaná edice Hyrule Historia
zdroj: tisková zpráva

Na západě vyjde limitovaná edice Hyrule Historia

28. 11. 2012 18:38 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Všichni milovníci Legend of Zelda, zbystřete. Dark Horse vydá anglický překlad bible všech fandů této série, Hyrule Historia, která vyšla loni v Japonsku. Kniha je přecpaná informacemi o hrách z této série a obsahuje i chronologickou tabulku událostí z celé série.


Kromě toho v knize najdete doposud nepublikované artworky (tedy nepublikované pokud nepočítáte japonskou edici knihy), spoustu detailů k historickým událostem Zeldy a předmluvu od designéra Šigeru Mijamota. Plus u knihy najdete komiks od Akiry Himekawy, který vytvořil mangu Zelda. To zní jako ideální vánoční dárek pro fanoušky, ne? Samotná kniha bude k dostání ve dvou edicích.


Pokud jde o limitovanou edici, vytištěno budou pouhopouhé čtyři tisíce kusů. Takže o knihu může být docela rvačka. Odlišuje se tím, že je vázána v nápodobě kůže, do níž je vyražen symbol Brány času. A stojí 70 dolarů. Obyčejná verze stojí 35 dolarů a v předobjednávce Amazonu je dokonce jen za dvacet dolarů. Stránky Dark Horse odkazují na prodejce, jako je Amazon, kde si můžete knihu předem zakoupit. Hyrule Historia vyjde 19. ledna 2013.

A kdyby vám to nestačilo, tady je trailer na knihu.

Nejnovější články