Lords of the Fallen vás zabaví nejméně na patnáct hodin
zdroj: tisková zpráva

Lords of the Fallen vás zabaví nejméně na patnáct hodin

2. 1. 2014 14:12 | Téma | autor: Ladislav Loukota |

Posledních několik měsíců jsme toho o dva roky známém "evropském Dark Souls" čili Lords of the Fallen mnoho neslyšeli, a přiznejme si, že na vině je i skoupá informační kampaň – ono když je hlavní/největší facebooková skupina hry skoro celá psaná polsky, indikuje to ne zcela úspěšné zahraniční cílení... Částečně to však může napravit má novoroční interview s producentem Tomaszem Gopem. Krom ujištění, že vývojáři ještě neumřeli, Gop totiž především odhalil něco málo o hratelnosti Lords of the Fallen.

Gop, jenž vlil krev do žil prvnímu i druhému Zaklínači, opustil CD Projekt RED před dvěma třemi lety a následně se vydal vést nový projekt Lords of the Fallen do německého studia Deck 13. Oproti Zaklínači, který čerpal energii především z Geraltovy persóny, však budou noví Lords of the Fallen zaměření především na souboje, nikoliv na příběhovou stránku. Krom Dark Souls se tu ovšem dá najít i otisk Borderlands.

Tomu odpovídají i nové informace o herní době, jež přímo souvisí s herní náplní. Samotná řežba by dle Gopova posledního vyjádření pro OnlySP měla zabrat okolo 15 hodin proběhnutí hlavní linkou, potenciálně má však hra až "nekonečnou" dobu. Milovníci sběru achievementů a obecně hráči zaměření na dohrání do 100% stavu totiž budou moct vychutnávat nejen vedlejší questy, ale po dohrání užívat i New Game + módu. Ten bude odemknut po prvním dohrání hry a nabídne více obsahu včetně secretů, variabilní kořisti a více prozkoumávání mapy. 

Lords of the Fallen momentálně míří na next-gen konzole a PC, kde by se měli objevit koncem roku 2014. Doufejme, že do té doby trochu přifouknou svou informační kampaň a třebas najmou i někoho na správu těch facebooků.

Nejnovější články