Kingdom Come: Deliverance potvrzuje vydání na PS4 a Xbox One
zdroj: tisková zpráva

Kingdom Come: Deliverance potvrzuje vydání na PS4 a Xbox One

18. 2. 2014 12:17 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Ve vývoji chystaného historického RPG Kingdom Come: Deliverance od Warhorse se od začátku počítalo s novými konzolemi PlayStation 4 a Xbox One. Nicméně nyní může Warhorse, i pomocí mile natěšeného videa, potvrdit, že se hra skutečně na obou konzolích objeví.

V kickstarterovém updatu si můžete přečíst následující: „Nikdy jsme nepochybovali o svých technických schopnostech, ale nebyli jsme si jistí ohledně vydání a distribuce. Na minulé generaci konzolí jsme nemohli vydat hru na konzoli bez vydavatele. V této generaci je to jiné. Hodně jsme diskutovali s Microsoftem i Sony a jsme rádi, že můžeme oznámit, že Kingdom Come: Deliverance vyjde na obou next-gen platformách.“

Samotné vyjádření potvrzuje výraznou změnu v přístupu obou společností, které se o nezávislé spektrum vývojářů zajímají. Podtrhuje to i fakt, že Warhorse dostane devkity obou konzolí. I když dostane, budoucí čas už není na místě, stačí se podívat na video...

...

Samozřejmě se ještě nevyřešila otázka distribuce. Zatím je jisté vydání digitálně distribuovaných kopií, ale samozřejmě by každý měl radši i krabicové konzolové verze. „Uvidíme, jak to bude vypadat s vydáním fyzických kopií, možná to zvládneme sami, možná se dohodneme s jinou společností, ještě se uvidí.“ Alfa a beta verze hry budou dostupné na PC/Win, respektive pak i Mac a Linux. Pokud ale máte v odměně i digitální kopii hry, budete si moci vybrat, na jakou platformu hru dostanete. Velké plus!

Jinak jsou ale Warhorse aktivní i v jiných sférách propagace, kupříkladu nyní vedli AMA na Redditu, kde jste se mohli dozvědět pár zajímavostí. Třeba to, že bitva z traileru je bitvou u Grünwaldu a že studio řeší, co dá na stretch goal milionu liber, protože dva dny před koncem k němu chybí 150 tisíc.

Navíc, kromě své finanční trošky přispěl Chris Roberts do mlýna i krásným článkem na oficiálních stránkách Star Citizen. A to musí hodně zahřát u vývojářského srdce. Takže, pokud chcete Warhorse donutit přemýšlet nad tím, co by tak za milion mohl nabídnout, přidejte se na Kickstarteru.

Nejnovější články