Když smícháte Duke Nukem 3D a Star Wars, vyjde z toho Duke Forces
zdroj: tisková zpráva

Když smícháte Duke Nukem 3D a Star Wars, vyjde z toho Duke Forces

9. 5. 2016 18:38 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Šílený mod Duke Forces kombinuje dvě zdánlivě neslučitelné věci – Duke Nukem 3D a Star Wars. Jenže, kdo by odolal Dukovi, který kolem sebe máchá světelným mečem, a škrtí nepřátele pomocí Síly? V modifikaci pro Duke Nukem 3D si můžete zahrát totální konverzi všech levelů z původní hry, kde jsou nahrazené původní zbraně, nepřátelé, textury, sprity a hudba novými, které odpovídají předaleké galaxii, tedy filmům Star Wars a střílečce Dark Forces.

Pokud se ale těšíte na nějaký příběh, musíte se spokojit s úvodními titulky, jak je ukazuje video. Earth Defense Force objevila červí díru, kterou, v obavách z útoku dalších mimozemšťanů, poslala Duka jako preemptivní útok hromadného ničení. Na konci červí díry se ovšem nachází galaxie ovládaná Impériem a… a zbytek už je jen halda imperiálních mrtvol, případně robotického šrotu (protože se zde nekanonicky objevují i droideky).

Prim hrají v Dukově arzenálu střelné zbraně, byť má v tomto universu k dispozici třeba Hanův blaster, imperiální automatický blaster E-11 nebo wookijský bowcaster. Časem si vysloužíte i schopnosti vycházející ze Síly, ale od začátku s nimi nepočítejte. Stejně tak světelný meč bude mít omezený počet použití, protože Duke pořád preferuje zběsilou střelbu. Ostatně, kdo to kdy slyšel, brát si do přestřelky laserové ukazovátko?

Duke Forces si můžete stáhnout na těchto stránkách. Pokud jste někdy přemýšleli nad tím, jak by dopadl střet nejdrsnějšího chlapa na Zemi s Impériem, odpovědí je tahle modifikace.

Nejnovější články