Kdy vyjde Unreal Tournament 2004?
zdroj: tisková zpráva

Kdy vyjde Unreal Tournament 2004?

25. 10. 2003 2:02 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Když debatu o odkladu nějaké očekávané pecky rozpoutá pouhá změna termínu vydání na internetových obchodech, dá se to ještě brát s rezervou.

Unreal Tournament 2004 zdroj: tisková zpráva Pokud ale o tom samém otevřeně začne hovořit také vývojář a vydavatel dané hry, je to už docela vážné. A právě to je ode dneška případ i multiplayerové akce Unreal Tournament 2004. Nejprve americký online-shop EBGames posunul hru z prosince na únor 2004 a nyní potvrdil správnost těchto údajů (minimálně co se týče Evropy) i zástupce skandinávské pobočky Atari pro sajtu BoomTown.

Kdo trochu sleduje dění na fanouškovských stránkách nebo diskusních fórech, není pro něj odklad UT2004 žádným překvapením, neboť dosud nebyl ze strany Epicu vyslán jasný signál v podobě dema, které má plné verzi předcházet zhruba o měsíc, stejně jako v případě předchozích ročníků. Tvůrci hry na něm sice už začali dělat, ale žádné detaily z logických důvodů nechtějí uveřejnit, dokud nebudou tak týden od jeho dokončení.

Se svou troškou do mlýna, která přesně zapadá do mozaiky, přispěl i HomeLan v aktuálním preview. Programátor Steve Polge z Epicu tam uvedl, že je čím dál více nepravděpodobné, že by hra stihla vyjít před Vánocemi. Narozdíl od řady jiných nedávno odložených her jako Far Cry nebo Half-Life 2 je sice základ Unreal Tournamentu 2004 v podstatě hotov, ale vývojáři prý mají před sebou ještě posledních 10% práce - tedy vylaďování a vyšperkovávání hry či vychytávání drobných chybek, aby jejich dílo bylo co nejdokonalejší. Držme jim proto palce, protože UT2004 bude určitě stát za to (viz naše preview) a pár týdnů čekání navíc nikoho nezabije.

zdroj: PlanetUnreal a další

jd

Nejnovější články