Kdo si zahraje ve WarCraft filmu - známe jména prvních herců
zdroj: tisková zpráva

Kdo si zahraje ve WarCraft filmu - známe jména prvních herců

5. 12. 2013 11:36 | Téma | autor: Ladislav Loukota |

Za předpokladu, že miliontý a první pokus o natočení filmové adaptace Warcraftu neskončí jako všichni jeho předchůdci, bychom se v konečné verzi snímku měli opájet sledováním plejády doposud spíše středně známých herců. Což by ovšem znamenalo, že žádný Tom Cruise si nestřihne roli Illidana Stormrage nebo něco podobně úchylného. Jména herců zveřejnil web Slashfilm na základě včerejšího prohlášení Legendary a Universalu.

V čele seznamu září Ben Foster, který působí trochu jako levná kopie Aarona Paula, avšak solidně deklamuje své role v titulech X-Men: Poslední vzdor, 30 dní dlouhá noc nebo v trestuhodně pozapomenutém hororu Symptom Pandorum - ten působí jako filmový předvoj pro Sid Meier's Alpha Centauri.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Ben Foster

Další na řadě je Travis Fimmel, jehož budou znát diváci perfektního seriálu Vikingové a jinak zřejmě ničeho dalšího...

Nezbytný ženský element obstará Paula Patton, což je ta paní, kterou stalkoval Denzel Washington ve filmu Dejà Vu, nebo kterou obluzoval Tom Cruise v Mission Impossible: Ghost Protocol.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Paula Patton

Na čtvrtém místě je Toby Kebbell, zarostlý sekundant Sama Worthingtona v Hněvu Titánů. Rovněž se mihl i ve filmovém Prince of Persia a střihl si i jednu ze 179 postav gangsterky RocknRolla.

Seznam zakončíme jménem Rob Kazinsky, který vyhrál nekonečně mnoho cen za účinkování v mýdlové opeře EastEnders, a letos jste si jeho zlého Australana mohli plést s podobně vypadající hlavní postavou v Pacific Rim - Útok na Zemi.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Robert Kazinsky, nalevo (nebo napravo?)

Anebo vlastně nezakončíme, protože možná do káry přiskočí ještě Dominic Cooper, s nímž se stále vedou jednání. Coopera zřejmě znáte pro roli Howarda Starka v předloňském filmu Captain America. Co naopak v seznamu není vůbec, je jméno Colina Farrella, jenž svou účast zvažoval.

Znamená to, že jestli jde o finální verzi obsazení, velkofilm se obejde bez jakýchkoliv hvězdných jmen. Prazvláštní taktika na to, kolik velkých jmen se účastní produkce, ale rozhodně nikoliv nesympatická. Tak už jen doufejme, že celá ta snaha nebude po premiéře ohodnocena klasickým "Taková blbost, a kolik to muselo dát práce." Natáčet se má od ledna, v kinech by se snímek mohl objevit 11. března 2016.

Nejnovější články