K demu Mass Effect 3 zdarma zlatý účet na Xbox Live
zdroj: tisková zpráva

K demu Mass Effect 3 zdarma zlatý účet na Xbox Live

2. 2. 2012 15:38 | Téma | autor: levis |

Až se na Valentýna, tedy 14. února, objeví demo Mass Effect 3 na Xbox Live a zase bude určené jen majitelům zlatého účtu, nevěšte hlavu. Šéf komunitních fór BioWare totiž dnes oznámil, že Xbox všem zájemcům o stažení dema dočasně poskytne zlatý účet úplně zdarma. "Chceme oslavit Mass Effect 3. Proto jsme se všem zájemcům o multiplayerové demo rozhodli dočasně věnovat zlatý účet na Xbox Live bez jakéhokoliv poplatku," potvrdil na fórech zástupce Microsoftu.

Ve svém stanovisku upozorňuje, že hráčům to poskytne výhody v hraní po síti, slevové akce, preview her a samozřejmě přístup ke všemu obsahu od Netflixu, ESPN nebo Hulu Plus (to se nás v ČR tedy netýká). Jinými slovy, tento dočasný zlatý účet nebude omezen pouze na hraní ME3.


Jak dlouho bude omezené gratis členství platit Microsoft ani BioWare neuvádí, patrně ale půjde o akci omezenou na několik málo dní. Singleplayerové demo Mass Effect 3 bude ke stažení 14. února, jeho multiplayerová část - a s ní i zlatý účet na Xboxu - má být dostupný o tři dny později. Majitelé online passu z Battlefield 3 si budou moci multiplayerové demo stáhnout s předstihem již na Valentýna.

Nejnovější články