Jak budou fungovat regiony a aukce v Diablo III
zdroj: tisková zpráva

Jak budou fungovat regiony a aukce v Diablo III

2. 5. 2012 12:12 | Téma | autor: levis |

Vydání Diablo III bude doprovázené spuštěním funkce Global Play, která vám na Battle.net v podstatě dovolí hrát se svými přáteli nezávisle na tom, v jaké zemi se zrovna nachází. Konkrétně budou servery rozdělené do tří kategorií: ta asijská nás nemusí zajímat (Tchaj-wan, Hong Kong, Macau), většina z vás se nejspíš vyhne i té americké (USA, Kanada, Jižní Amerika, Austrálie) a zbytek hráčů zůstane na evropských serverech.

Sem budou krom Čechů patřit i Rusové, Afričani či hráči z Izraele nebo Spojených arabských emirátů. Global Play teoreticky dovoluje, abyste si vytvořili charakter na evropském serveru, ale poté v menu vybrali americký region a hráli na něm - například máte-li tam zrovna víc přátel.


Problém je v tom, že info o vaší postavě, nasbírané předměty či seznam přátel se ze serveru na server přenášet nemají, takže časté změny povedou k tomu, že nakonec budete udržovat dva podstatně odlišné charaktery. Přístup do aukčního domu, kde se obchoduje se skutečnými penězi, budete mít pouze ze svého domovského regionu, se zlatem naopak půjde obchodovat v kterékoliv části světa.

Kdo bude chtít prodávat předměty za skutečné peníze, odevzdá Blizzardu daň ve výši nejméně jednoho dolaru a maximálně 15 procent výdělku. Stejně tak si firma naúčtuje patnáctiprocentní daň, budete-li používat PayPal či posílat peníze na svůj účet na Battle.netu.

Více informací o aukcích v Diablu III čtěte zde.

Nejnovější články