Humble zavádní možnost měsíčního předplatného s pravidelnou dodávkou her
zdroj: tisková zpráva

Humble zavádní možnost měsíčního předplatného s pravidelnou dodávkou her

2. 10. 2015 13:33 | Téma | autor: Adam Homola |

Služba Humble Bundle se rozrůstá. Od klasických balíčků většinou menších her, přes týdenní nabídky, knihy a regulérní obchod se firma dostala až k předplatnému. Za 12 dolarů měsíčně si můžete předplatit Humble Monthly a každý měsíc tak dostat balíček pečlivě vybraných her. Co je obsahem nadcházejícího balíčku se nikdy nedozvíte dříve, než v den jeho vydání a tak bude Humble Monthly pokaždé i menším překvapením.

Vždy půjde v základu o hry pro PC a Windows (Steam), ale podobně jako u klasického Humble Bundle se k tomu mohou časem přidat i hry pro Mac, Linux či pro mobilní platformy. Nebo hry bez jakéhokoliv DRM a tudíž nevyžadující ani Steam. Příjemné je, že i když své předplatné kdykoliv zrušíte, hry vám na vašem účtu už zůstanou. Skrze předplatné si tak nekupujete jen přístup ke hrám jak to bývá někdy zvykem, ale přímo i samotné hry.

"Cílem Humble Monthly je prezentovat našemu publiku nabídku her, které bychom jim normálně nebyli schopni nabídnout. Takže typický Humble Bundle je super způsob jak se dostat ke hrám které vám třeba během vydání utekly, Humble Monthly je speciální výběr z našich oblíbených her, nových i klasických, které vám dodáme každý měsíc," řekl v rozhovoru pro IGN Robert Bowling, kreativní šéf firmy.

Humble klade důraz právě na onu speciální selekci - v rámci předplatného byste nikdy neměli dostat špatnou hru. Samozřejmě se vám některý z titulů nemusí trefit do osobního herního vkusu, ale kvalita by měla být napříč žánry zaručena. Důkazem toho budiž první hra, kterou dostanete okamžitě jakmile si službu předplatíte: Legend of Grimrock II. Ten je v Humble Monthly zatím osamocen, ale brzy přijde první regulérní balík her, jehož obsah zatím zveřejněný není.

A vzhledem k tomu že se bavíme o aktivitách Humble Bundle, je už tak nějak samozřejmá přítomnost charity. Pět procent z každé měsíční platby jde na charitu. Humble Monthly může sice znít jako služba pro core hráče, ale vlastně ji můžete použít jako skvělý nástroj i v případě, kdy hry zase tolik nesledujete.

V záplavě nezávislých a malých her se ne každý vyzná a takhle si můžete nechat posílat snad skvělé hry každý měsíc přímo na vaši virtuální poličku. Pro někoho určitě zbytečnost, ale pro někoho zcela jistě šikovně vymyšlená služba. A určitě hezký způsob pro Humble jak si přijít k zajímavým penězům.

Nejnovější články