Hitman Absolution má opravdu ukecaná NPC
zdroj: tisková zpráva

Hitman Absolution má opravdu ukecaná NPC

24. 1. 2012 15:01 | Téma | autor: Aleš Smutný |

O tom, že hodně očekávaný Hitman Absolution bude o dost jiný, než jsme si navykli u předchozích dílů svědčí i fakt, že všechna NPC budou mít vlastní jméno a jakousi identitu.

Takže už žádní bezejmenní strážní a bodyguardi, pěkně si užijte, že jste právě klepli po hlavě Franka, tichého milovníka motýlů s tendencí přehlížet tmavá místa (to je vymyšlený příklad).


Každopádně o tom, že umělou inteligencí kontrolovaná NPC budou hodně ukecaná, svědčí scénář, či spíše jeho velikost. Tor Blystad se chlubí masivním paklem dvou tisíc stránek a to zde nejsou započítané dialogy samotného 47. Pravda, tam se zas tolik řádků textu najít už nemusí. Blystad ovšem tvrdí, že ještě není konec.

„Před vánoci jsme měli velkou nahrávací akci a teď probíhá další. Uvidíme, kolik toho dokážeme do hry dostat, jde jen o logistiku a paměť. Náš scénář pro AI je fakt obrovský, má dva tisíce stran“. Zní to zajímavě, mohli bychom se zastavovat a poslouchat, co že si to naše potenciální sdělují, co si myslí, co mají rády, co zrovna řeší...

Nejnovější články