Hearthstone tu s námi bude dalších deset let a další zajímavosti z WoWfan a HSfan
zdroj: tisková zpráva

Hearthstone tu s námi bude dalších deset let a další zajímavosti z WoWfan a HSfan

6. 9. 2014 10:30 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Po nějakém čase se můžete podívat na shrnutí novinek a článků z našich partnerských webů WoWfan.cz a HSfan.cz, které se věnují dění ve světech World of Warcraft a Hearthstone: Heroes of Warcraft. Poslední týden byl opravdu velmi zajímavý a přináší spoustu zajímavých informací z prostředí obou her.

Blizzard vyvolal pozdvižení mezi hráčskou komunitou, když šéf vývoje Tom Chilton oznámil, že Blizzard má nápady na šest nebo sedm dalších datadisků a World of Warcraft tu s námi klidně může být dalších 10 let. Vzhledem k tomu, že právě tento týden uběhlo 13 let od oznámení hry na ECTS 2001 v Londýně, jde opravdu o úctyhodnou dobu a odvážné ambice.

Nezadržitelně se také blíží každoroční konference Blizzardu zvaná BlizzCon, kde společnost představuje nové tituly a odhaluje novinky o hrách již existujících. Letos se konference určitě bude věnovat chystané Heroes of the Storm a samozřejmě datadisku Warlords of Draenor. I úspěšní hráči WoW mají možnost se na Blizzcon podívat. Pokud se zúčastní evropského Arena turnaje a budou úspěšní, mohou vyhrát postup až na turnaj na samotném BlizzConu s proplacením všech nákladů!

wowfan165 zdroj: tisková zpráva

Jako obvykle redaktoři WoWfan sledovali vývojáře na Twitteru a přináší nejžhavější informace o změnách lore v novém datadisku. Neopomněli ani na pravidelné sekce, v Nezapomenutelných videích se vrátili do dob Wrath of the Lich King a k porážce Krále Lichů Arthase. V Turistickém průvodci po zajímavých místech Northrendu se pak podívali na magické lokace Crystalsong Forest a Zul’Drak.

Nedávno také spatřil světlo světa nový Ultimate Visual Guide se spoustou informací o různých hrdinech. Došlo tedy k aktualizaci článků příslušících k Hordě nebo např. o Nazgrelovi.

Pozornost je třeba věnovat i oficiální příběhové literatuře. Přeložena byla první část online komiksu Gul’dan and the Stranger - odehrává se pár dní před událostmi, které jsme viděli v Cinematic Traileru. Orkům na Draenoru se také věnuje nová povídka Hellscream.

wowfan95 zdroj: tisková zpráva

Mezi nejdůležitější informace a novinky z karetní hry Hearthstone rozhodně patří spuštění již šesté herní sezóny, která se celá nese ve znamení pirátů a jejich symboliky.

Zaniknout by však nemělo ani překvapivé oznámení Blizzardu, který chce Hearthstone provozovat přinejmenším deset let. Zdá se vám to šílené? Článek vysvětlí, co k této domněnce Blizzard vede.

HSfan.cz se také pravidelně věnuje profi gamingu a poslední týden nebyl výjimkou. Minulý víkend probíhaly hned dvě zajímavé akce: finále ANHL v Nestu a Ostravská Blizzfan série. Jaké to bylo a kdo vyhrál, naleznete v příslušných reportážích. Mezinárodním turnajům, jako například VGVN Naxxramas Release Tournament, se věnuje tento článek, v němž naleznete zajímavé nové balíčky.

wowfan165 zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články