Duben na Tiscali Games měsíční přehled
zdroj: tisková zpráva

Duben na Tiscali Games měsíční přehled

11. 5. 2003 0:00 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Váš oblíbený herní server se stále rozrůstá a pokud nestíháte sledovat počet publikovaných materiálů, určitě vám přijde vhod nová rubrika s přehledem stovek článků, které zde vyšly za minulý měsíc.


Autor: jd
Publikováno: 11.května 2003

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Váš oblíbený herní server Tiscali Games se stále rozrůstá a současně s tím rapidně stoupá i počet publikovaných článků nebo informací, ve kterých se člověk neznalý může snadno ztratit nebo něco minout. A protože vám chceme surfování po našich stránkách co nejvíce ulehčit a zpříjemnit, vytvořili jsme novou pravidelnou rubriku měsíční přehled, kterou naleznete v sekci speciálů v levém menu. V ní, jak samotný název napovídá, si vždy shrneme všechny vydané články na Tiscali Games za uplynulý měsíc, v tomto případě tedy za duben 2003.

 Výhody měsíčního přehledu
Někomu by se mohla podobná věc zdát zbytečná, ale ve skutečnosti má takový přehled hned několik výhod. Jednak je na jednom místě vedle sebe srozumitelně vypsáno vše, co vás z každé rubriky může zajímat, včetně perexů u článků nebo velikosti souborů u downloadů. Měsíční souhrn ocení také ti čtenáři, kteří byli například na dovolené nebo neměli možnost a čas sledovat, co na našem serveru vyšlo nového a co po dobu nepřítomnosti u internetu zameškali. A nakonec podobné třídění článků může jako alternativa přijít vhod i těm, kteří se o našem magazínu dozvěděli příliš pozdě a rádi by zjistili, co všechno jim dříve uniklo.

Na tomto místě je důležité vyzdvihnout, že všechny články a materiály publikované na Tiscali Games jsou zdarma přístupné pro kohokoliv a kdykoliv. Neexistuje totiž žádný důvod pro placení jako u konkurenčních webů za něco, co je jinde na internetu volně k dispozici anebo je to stejně zpřístupněno pro šírokou veřejnost v horizontu několika málo dnů.

 Obsah a řazení
Objemná tabulka nejprve obsahuje seznam všech velkých článků (recenze, návody, preview, speciály, rozhovory, hardware), které poté následuje výčet novinek za poslední měsíc jak na Tiscali Games, tak na specializované stránce Flashpoint.Tiscali.cz. Pod tím pokračuje souhrn všech dubnových downloadů (trailery, patche, češtiny, addony atd.) a demoverzí, na které navazuje dlouhý přehled všech nově založených nebo aktualizovaných galerií s obrázky pro PC i Xbox a vše uzavírá sekce cheatů. V tomto prvním měsíčním přehledu jsou všechny záznamy z databáze seřazeny od nejnovějšího po nejstarší, ale od května máme v plánu třídit vše podle abecedy a budou zde zmíněny i vylepšení nebo důležité události na celém serveru. Pojďme tedy na věc:

ČLÁNKY
Vietcong - rozhovor o české verzi
Se šéfem Pterodonu Jarkem Kolářem, který stojí za úspěšnou taktickou akcí Vietcong, jsme si povídali o výhodách české verze a dabingu, HW náročnosti, chystaném patchi a plánech do budoucna.
Thief 3 - preview
Zlodějíček Garrett se chystá na návrat v třetím pokračování slavné série Thief, která je otcem žánru stealth-akci, a v našem exkluzivním preview s obrázky se dozvíte první detaily o náplni hry.
Wolfenstein: Enemy Territory - dojmy
Ze zrušeného pokračování Wolfensteina se vyklubal volně stažitelný multiplayerový titul, který přináší spoustu vylepšení a výsledkem je propracovanější týmová hra inspirovaná druhou světovou válkou.
Restaurant Empire - první dojmy
Již letmý pohled na právě vycházející budovatelsko-ekonomickou strategii od Enlight Software nutně evokuje zážitky prožité s Pizza Connection nebo The Sims. Jaké je to být manažerem své restaurace?
Post Mortem CZ - návod 2.část
V druhé části řešení detektivní adventury Post Mortem v češtině načrtneme podobiznu podezřelého muže, zahrajeme si s paklíči, pronikneme do pokoje 507, vyzpovídáme Sophii a zavítáme i do blázince.
Half-Life 2 - preview
Half-Life 2 je skutečně ve vývoji, celý herní svět zachvacuje šílenství a my jsme pro vás posbírali všechny dostupné informace a obrázky, které jsou k této akční hře k dispozici. Gordon Freeman je zpět!
Vietcong party - reportáž
Oslava uvedení české verze Vietcongu na trh se konala přímo v Jungli. Jak probíhal boj o přežití, kdo přišel a co páchal, se dozvíte v reportáži, doplněné velice zajímavými fotkami nejen herních celebrit.
HW týdeník - Athlon 64 vs. Pentium 4
AMD Athlon 64 2800+ byl konečně otestován - jak si stojí proti svým soupeřům? Nové procesory AMD Opteron, čipové sady nVidia nForce3 Pro a VIA K8T400M. Začíná být nedostatek grafických čipů?
Commandos 3 - rozhovor
Ředitel španělských vývojářů z Pyro Studios, Ignacio Perez se s námi v rozhovoru podělil o novinky ohledně jejich velmi očekávané taktické strategie s názvem Commandos 3: Destination Berlin.
HW téma - nVidia nad propastí
nVidii se už podruhé podařilo utéct hrobníkovi z lopaty. Co způsobilo problémy s výrobou GeForce FX a zdržení přechodu na 0,13 mikron.technologii? Jak ATi zahodila šanci? Vše osvětluje tématický článek.
Harbinger - recenze
Po mnoha letech se na naše obrazovky vrací duch Diabla, ovšem ve zcela nečekané podobě. Toto RPG se jmenuje Harbinger a jeho děj je zasazen do velmi vzdálené budoucnosti. Čím je lepší než Diablo?
Metal Gear Solid 2 - návod 1.část
První část návodu na výjimečnou akční hru MGS 2: Substance se bude soustředit na úvodní kapitolu na tankeru, kde máte pod kontrolou Snaka a vaší snahou bude objevit údajný nový typ Metal Gearu.
Posel Smrti - návod 1.část
Česká hororová adventura Posel Smrti se konečně dostala na pulty prodejen, takže teprve nyní nadešla ta vhodná chvíle pro publikování návodu, jehož první část obsahuje úvodní dvě kapitoly.
Purge - recenze
Netradičně pojatý projekt Purge v sobě kloubí dvojici populárních žánrů a to first-person akci s RPG prvky, výsledkem čehož je zajímavá týmová hra s vývojem postav, používáním kouzel či speciálních schopností.
Trainz CZ service pack 4 - recenze
Ode dneška si můžete jen z Tiscali Games stáhnout Service Pack 4 pro českou verzi Trainz, který měl tuto vláčkovou simulaci vyšvihnout z nudné hříčky na hru, ke které se budeme rádi vracet. Povedlo se to?
HW týdeník - testy Radeonu 9600PRO
Jak si stojí Radeon 9600PRO v benchmarcích? Karty GeForce FX 5200 existují ve dvou verzích, které se výkonem značně liší. Výsledky Athlonu 64 v 3DMarku 2001SE. ATI zpomaluje tempo. Shrnutí HW novinek.
Anno 1503: The New World - recenze
Budovatelsko-obchodní strategie Anno 1602 už nějaký ten pátek pamatuje a jelikož se nedá žít ze slávy jedné hry věčně, přišli němečtí SunFlowers s pokračováním, které vás přenese o 99 let zpátky.
Red Faction II - recenze
Po úspěšném tažení na konzolích se sci-fi FPS Red Faction II dostává i na naše PC. Využijeme pověstný Geo-Mod k prostřílení vlastní cesty skrz zdi ještě ve větší míře nebo jde o odfláknutou konverzi z PS2?
Postal 2 - recenze
Pokračování kontroverzní střílečky opět útočí na mravní cítění celého světa. Jde o akční nářez s osobitým humorem nebo jen o ubohou snůšku brutality? Odpověď hledejte v první české recenzi...
Soutěž s Cenegou o 11 originálek 
Ve spolupráci s Cenegou jsme pro vás připravili novou soutěž o 11 her - Metal Gear Solid 2: Substance, Post Mortem nebo Platoon. A kdo vyhrál v minulé soutěži s CD Projektem 15 originálek?
Downtown Run - recenze
Poslední dobou vycházejí arkádové závody jen velmi zřídka, takže celkem potěšilo, když se nám do rukou dostala hra Downtown Run, která oplývá bohatou nabídkou herních módů nebo power-upů.
Post Mortem CZ - recenze a návod 1.díl
Čtvrt roku po anglickém originálu u nás nyní vychází detektivní adventura Post Mortem v češtině, která je předmětem této recenze sloučené s 1.dílem návodu o dobývání do pokoje, kde došlo k rituální vraždě.
Desert Combat Battlefield 1942 - speciál
Válka v Iráku se sice blíží ke konci, ale přídavný mod Desert Combat pro multiplayerový Battlefield 1942 nabírá na popularitě zejména díky obsažení moderní bojové techniky, kterou známe z televizních zpráv.
Devastation - recenze
First-person akce Devastation si řadu lidí získala už svým názvem, ale ten nevystihuje jen dokonalé vlastnosti Unreal enginu - v rozkladu se totiž nachází společnost, ve které se děj hry odehrává.
TOCA Race Driver - recenze
Simulace nadupaných cestovních vozů Toca Race Driver názorně ukazuje, jak má vypadat pořádná závodní hra a že nápadů na zlepšení, jako je třeba propracovaná kariéra jezdce, existuje stále dost.
Galactic Civilizations - recenze
Po hořkém zklamání z Master of Orion III nyní přichází uspokojit všechny fanoušky vesmírných strategií nová hra Galactic Civilizations, která staví na osvědčených principech a vyplatilo se jí to.
HW týden - jak vylepšit SoundBlastera?
NForce2 Ultra - budoucí šampión mezi čipsety pro AMD? Radeon 9800 PRO přichází. Komu se vyplatí nové Detonatory 43.45? SB Live! nebo Audigy se dá předelat na Audigy2. Windows pro 64bit. Athlony.
Indiana Jones & Emperors Tomb - rec.
Mužný a neohrožený archeolog s bičem a koženou bundou si v mnohém nezadá s jinými kultovními tituly od studia LucasArts a proto jsme do Cisařovy hrobky vkládali velké naděje. Bohužel marně...
IGI 2: Covert Strike - návod 2.část
Pokud máte nějaké potíže s dohráním špionážní first-person akce IGI 2: Covert Strike, tak se vám jistě bude hodit podrobný průvodce hrou, jehož druhá část nabízí řešení posledních devíti misí.
Grand Theft Auto: Vice City - preview
Květované košile, obnažené dívky a atmosféra Ameriky 80.let míří po úspěchu na PlayStation 2 i na osobní počítače a my už víme, v čem bude PC verze ještě lepší. Součástí preview jsou i první obrázky.
HW téma - vzestup a pád 3Dfx - 2.díl
Stalo se to, co bylo dříve nemyslitelné a ze scény zmizel před pár lety nejsilnější hráč - společnost 3Dfx. Jak je to možné a co přesně zapříčinilo krach legendárního výrobce grafických čipů Voodoo?
American Conquest - recenze
Pokud se vám líbila strategická série Cossacks, pak vás asi zaujme i hra American Conquest, která zpracovává souboje původních obyvatel amerického kontinentu proti přistěhovalcům z Evropy.
Metal Gear Solid 2: Substance - recenze
Série akčně-špionážních her Metal Gear z dílny geniálního Hideo Kojima je na konzolích fenoménem. Jak se povedla konverze dvojky pro PC, vyplatí se kvůli ní pořizovat DVD? A je lepší než Splinter Cell?
Vietcong - tipy a triky
Vietcong se stává velice populární a jelikož jeho absolvování naštěstí není jen tak, rozhodli jsme se dát dohromady několik tipů, které vám mohou pomoci při plnění singleplayerové kampaně.
Jurassic Park: Project Genesis - recenze
Jurrasic Park: Operation Genesis podle filmu Stevena Spielberga se dá zařadit do škatulky tycoonů, ale sází spíše na výzkum prehistorických zvířat, menší komplikovanost a trochu nezvyklé akční prvky.

NOVINKY
- Oznámení Need for Speed Underground na PC
- The Sims: Superstar míří do obchodů
- Pure Pinball je hotov, nové obrázky
- Nové trailery, češtiny a patche ke stažení
- Útok na Pearl Harbor v MoH: Rising Sun
- Myš, joystick a klávesnice v jednom
- Hororový Silent Hill 3 bude i pro PC
- GameStar od léta s DVD přílohou
- Prince of Persia: Sands of Time - boj o život
- Oznámení sci-fi akce Advent Rising
- Pirates of Caribbean, Tron 2.0, Anarchy Online
- Vietcong jedničkou v Německu, dvojkou v Anglii
- NWN: Shadows of Undrentide má svůj web
- EA chystá Harry Potter: Quidditch World Cup
- Střípky o Condition Zero a CS pro Xbox
- Nové screenshoty z Project Earth 2 alias P2
- Strategie Chariots of War je hotova
- nVidia v bludném kruhu
- NOLF 2 MP demo, Homeworld 2 a jiné trailery
- Mercedes-Benz World Racing PC obrázky
- Prodloužení soutěže, nejživější fóra, anketa
- Scany a informace o Halo 2 pro Xbox
- Novinky o FPS Tribes: Vengeance
- Jaký bude procesor Thorton?
- Realita Lionheart: Legacy of the Crusader
- Max Payne 2 a další plány Rockstar Games
- Na jakém enginu poběží FPS Trinity?
- Co bude dnes v konzolové GamePage?
- Ukázky ze Secret Weapons Over Normandy
- The Movies poběží na RenderWare
- Homeworld 2, Spellforce, Kreed pics
- Futuristické a netradiční klávesnice
- S Operation Flashpoint 2 do Vietnamu
- Eschaton, Planetside, Colin McRae Rally 3
- Videa z Grand Theft Auto: Vice City na PC
- Feudálem v RTS Lords of the Realm III
- Zákaz hry FIFA World Cup 2002 v Německu
- Knights Over Europe - válka z ptačího pohledu
- Víkendový nášup nových trailerů a patchů
- RollerCoaster Tycoon 2:Wacky Worlds přichází
- Smutná pohádka o Gainwardu a jeho chladiči
- Driver 3, Knights of the Old Rep., Nitro Family
- První obrázky z Majesty Legends
- Gray Matter Studios a nová akce Trinity
- Není LOTR jako LOTR: Return of the King info
- Nepovzbudivé střípky o nVidia NV35
- Plné hry u Levelu 100: Broken Sword 1&2 CZ
- Mašinky a strategie Railroad Pioneer
- PEGI - nový systém hodnocení her v Evropě
- Po stopách hvězd v The Sims: Superstar
- Prvních deset screenshotů z Thief 3
- Oznámení Tribes: Vengeance
- Space Colony,Age of Wonders,Dragon Empires
- První obrázky z Railroad Tycoon 3
- Mythica - nové MMORPG od Microsoftu
- Hidden & Dangerous 2 obrázky
- Nahrávky českého dabingu z Vietcongu
- Black9 - akce od tvůrců Starfleet Command
- Do divočiny s Morrowind: Bloodmoon
- Wolfenstein: Enemy Territory test ke stažení
- Ukázky ze Squad Assault: West Front
- Full Throttle II: Hell On Wheels vyjde v zimě
- Novinky o Grand Theft Auto: Vice City pro PC
- EVE, Breakthrough, Came from Hollywood
- Greyhawk trailer, UT2003 v2225 a další patche
- Efektní exploze v akci Blowout
- Microsoft chce Segu, výsledky UbiSoftu
- První obrázky a informace o Half-Life 2!
- Unikátní online RPG Guild Wars
- Test procesoru Athlon 64 od AMD
- Rise of Nations a Day of Defeat jsou gold
- Ukázka z české špionážní akce Cold War
- Lionheart, Anarchy Online, Firestarter pics
- Druhý datadisk Medal of Honor: Breakthrough
- Úterní souhrn nových downloadů
- Přídavek zdarma pro Impossible Creatures
- Pokračování Splinter Cell a Beyond Myst info
- Half-Life 2 klepe na dveře
- Codename: Panzers, Darkfall, Cleric pics
- Homeworld 2 - novinky z hlubin vesmíru
- Deset Half-Life modů, které (možná) neznáte
- Válečné pohledy ze Silent Storm
- Ryzí strategie Strength and Honor
- Trailer z Terminator 3: Rise of the Machines
- Let vesmírným simulátorem X2: The Threat
- ATi a nVidia vedou válku o exkluzivní obsah
- Nové ukázky ze hry Enter the Matrix
- Jaký bude Counter-Strike s boty od Valve?
- Trailer a obrázky z hororového Bloodline
- Co všechno čeká návštěvníky E3?
- Vlkodlakem v Morrowind: Bloodmoon
- Úspešné přetaktování Radeonu 9600PRO
- Oznámení Secret Weapons Over Normandy
- PlayStation 3 vypadávají zoubky
- Stát Washington zbrojí proti násilným hrám
- Gladiátorská hra Vultures pro Xbox
- Raven Shield: Athena Sword a UbiSoft na E3
- Legenda Dantooine ve Star Wars Galaxies
- Soldner, American Conquest, Great Escape
- Akční hra Enter the Matrix na 6 CD je hotova
- Asherons Call 2 trial, češtiny, videa, patche
- Malá procházka hororovou akcí Painkiller
- Dobrodružná hra Pirates of the Burning Sea
- Zázraky a pohromy v Heaven and Hell
- Slovenská strategie Empire of Magic hotova
- Fire Chief - šéfem hasičského sboru
- Nejprodávanější hry světa začátkem dubna
- Nové ukázky z RPG/RTS KnightShift
- World War II: Frontline Command demo
- Warlords IV, Republic, Vegas: Make it Big
- John Carmack & DOOM - letmý pohled zpátky
- Star Trek: Elite Force 2 homepage a obrázky
- Radeonům 9500 zvoní umíráček, je tu R9600
- Rubies of Eventide k vyzkoušení zdarma
- Tři přídavky pro Dark Age of Camelot
- Oznámení RTS Lords of EverQuest
- Hry od Codemasters a LucasArts na letošní E3
- Gorky Zero, Spellforce, UFO: Aftermath pics
- Vývoj Operation Flashpoint 2 potvrzen
- Neoficiální specifikace čipu nVidia NV35
- První obrázky z Age of Mythology: The Titans
- Násilí ve hrách: problém či nafouklá bublina?
- Ghost Master, Tron 2.0, World of Warcraft
- Prodloužení Unreal II v přídavku Alien Shadows
- Horor Shade: Wrath of Angels bude česky
- Mlhoviny a vesmírný prach z Homeworld 2
- Firearms 2.7 mod pro Half-Life
- Tiscali spouští širokopásmový přístup k internetu
- Grand Theft Auto: Vice City má své stránky
- Úterní downloady trailerů a patchů
- Detaily a obrázky z Medieval: Viking Invasion
- Nové PlayStation 2 přehrává i pálené disky
- Oznámení Age of Mythology: The Titans
- Pentium 4 3Ghz a čipset i875 od Intelu
- Commandos 3: Destination to Berlin pics
- ATi R400 až v roce 2005?
- Nitro Family - FPS na Serious Sam enginu
- Více informací o Tony Hawk Pro Skater 4
- Breed - lidstvo v ohrožení
- Co bude dnes v GamePage?
- Obrázky a detaily o českém Baldurs Gate II
- Letem světem - Enter the Matrix HW nároky
- F1 Challenge, Galaxy Andromeda, Chaser
- GeForce FX 5200 není rychlejší než GF4 MX440
- Ohlášení RPG The Lord of the Creatures
- Jak jde vývoj NWN: Shadows of Undrentide?
- Nové Detonátory 43.51 ke stažení
- Neighbours from Hell, Vultures, Etherlords II
- Multiplayerový zbytek z Enemy Territory
- Alpha Black Zero - vinen nebo nevinen?
- Akce Top Gun - Combat Zones na PC
- Krvavý Soldier of Fortune II také pro Xbox
- Zkuste si Indiana Jones a Postal 2 dema
- Oznámení nové sci-fi akce HILL Project
- Splinter Cell, Raven Shield a další patche
- Ukázky z Prince of Persia: The Sands of Time
- Konzolové RPG Dungeons & Dragons Heroes
- Geniální trailer z filmu Matrix Reloaded
- Šílená jízda na snowboardu ve Stoked Rider
- Microsoft chystá NHL Rivals 2004 pro Xbox
- Obscure - nový survival-horor od Microids
- Broken Sword 3: The Sleeping Dragon
- Hry od Electronic Arts nejlépe na nVidii
- Chaser a The Hulk trailery, Devastation patch
- Fire Warrior - boj za přežití rasy Tau
- Xbox v Evropě zlevňuje na 200 euro
- Střílečka Will Rock a romantika řeckých bájí
- Jakou zátěž procesoru tvoří zvuková karta?
- Anglické demo Red Shark a TOCA patch
- Dead or Alive míří na stříbrné plátno
- DreamCatcher pracuje na SuperPower 2
- První trailer z Korea: Forgotten Conflict
- Exkluzivní obrázky z Port Royale v češtině
- Z Radeonu 9500 PRO až na ATi R9800?
- Válčení v Combat Mission: Afrika Korps
- Výlet do světa Vivisector: Beast Inside
- GeForce 4 Ti4200 rychlejší než FX 5600 Ultra
- Další pohledy ze slunného Vice City
- Úterní nadílka nových downloadů
- Gorky Zero, Enter the Matrix, Roman Race
- Nové ukázky z Humvee Assault
- Oznámení akční série Call of Duty
- Detaily o American Conquest: Fight Back
- RTS Empires: Dawn of the Modern World
- První patch pro americkou verzi Vietcongu
- Colin McRae Rally 3 - hi-res PC screenshoty
- Automobilové šílenství v Midtown Madness 3
- Kdy vyjde česká verze RPG Mistmare?
- STALKER: Oblivion Lost - zóna mutantů
- HW aktuality - nové Pentium 4, NV35 na E3?
- Další obrázky z GTA: Vice City pro PC
- Patche pro Hitman 2, Red Faction II, Far West
- Návrat akční sci-fi strategie Arcturus
- Axle Rage, Heroes of Might&Magic V, Gothic II
- Test motherboardů pro procesory od AMD
- Pop Idol - hra na hudební hvězdu
- Microsoft si chce koupit exkluzivitu DOOM III
- Tony Hawk Pro Skater 4 hi-res obrázky
- Stunt Car Racer Pro - klasika je zpátky!
- Desert Combat mod v0.3 pro Battlefield 1942
- Tomb Raider: The Angel of Darkness info
- Trailer z komerční podoby Day of Defeat
- Postal 2 na cestě k fanouškům
- Výlet do chrámu zla v RPG Greyhawk
- Oznámení Combat Mission: Afrika Korps
- Vylodění na Omaha Beach ve Worms 3D
- Half-Life 2 jenom na nVidii?
- Mexická odysea v MMORPG Priest
- Railroad Tycoon III oficiálně potvrzen
- Populární mod Day of Defeat míří do obchodů
- Ultra masivně multiplayerová RPG Wish
- Nejprodávanější hry března v ČR a ve světě
- Pirates of the Caribbean - pohledy z Karibiku
- Tony Hawk Pro Skater 4 vyjde i pro PC
- Nové obrázky z konzolového RPG Fable
- Shadows of Undrentide, BC, Indycar Series
- Patch v1.1 pro anglickou verzi hry Mafia
- Slovenská FPS Chaser má nový web
- Outlaw Volleyball: Spike or Die pro Xbox
- HW aktuality: hráčská klávesnice, R9800 brzy
- Europa Universalis Crown of the North
- Trailery: Vietcong, Silent Storm, Moto GP 2
- Králem železnic v Railroad Pioneer
- The Great Escape - velký útěk z věznice
- Tropico 2 a Humvee Assault hotovy
- První oficiální screenshoty z Jedi Knight III
- Komu se vyplatí používat Detonátory 43.45?
- Ground Control 2, Spellforce, Face of Mankind
- Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII
- Prodloužení soutěže o 15 her od CD Projektu
- Braniborská brána v Berlíně z Commandos 3
- Patche - C&C: Generals, Delta Force: BHD...
- Northland - pokračování Cultures 2
- Čerstvé ukázky z RPG Restricted Area
- První video z české stealth-akce Cold War
- Novinky o Counter-Strike: Condition Zero
- První obrázky z ruského RPG Konung II
- Apríl aneb porucha nebyla na vašem přijímači

FLASHPOINT NOVINKY
- Vojaci a zbrane do CSLA2
- OFP2
- Novinky
- GAZ 69A
- Nová anketa
- Apríl.....
- Bomba!!!

DOWNLOADY
- America Army patch v1.70(19 MB)
- Lethal Dreams trailery(12 MB a 4 MB)
- Praetorians CZ patch v1.04(5 MB nebo 3 MB)
- American Conquest češtiny(143 kb nebo 500 kb)
- Splinter Cell češtiny(455 kb nebo 3,3 MB nebo 5,2 MB)
- Kreed trailer(8 MB nebo 17 MB)
- 3D Mark 2003 patch 320(5 MB)
- Battle Mages trailery(3 MB a 6 MB)
- Homeworld 2 trailer(4 MB nebo 12 MB)
- Fair Strike trailer(4,5 MB)
- The Sims: Superstar videa(3x 3 MB)
- Splinter Cell patch 1.2b(12 MB nebo 15 MB)
- Delta Force: Black H.D. patch(10 MB)
- Tony Hawk Pro Skater 4 trailer(10 MB)
- Northland trailer(4 MB)
- GTA: Vice City PC videa(2 MB - 5 MB)
- Age of Mythology patch 1.05(565 kb / 171 kb / 7,8 MB)
- Anno 1503 Metropol scénář(2x 6 MB)
- Metal Gear Solid 2 ATI patch(12 MB)
- Divine Divinity patch 3(13 MB)
- Unreal Tournament 2003 patch(13 MB / 13 MB / 32 MB)
- Arx Fatalis patch v1.17(4 MB)
- Greyhawk trailer(3 MB)
- Anno 1503 čeština a slovenština(12 kb nebo 64 kb)
- Indiana Jones & Emp.Tomb upd.(13 MB)
- Dino Crisis 3 trailer(7,5 MB)
- Master of Orion III patch(700 kb)
- Deadly Dozen 2 patch v2.38(2x 20 MB)
- Terminator 3 trailer #2(3,5 MB nebo 9,5 MB)
- Bloodline trailer(6 MB)
- Unreal II v1403 čeština(2x 1 MB)
- Lula: The Sexy Empire čeština(295 kb)
- Star Wars Galaxies IGN video(4,5 MB)
- Sacred GameStar video(12 MB)
- Trainz CZ service pack 4(506 MB)
- Harbinger patch v1.10(7,5 MB)
- Broken Sword 3 video(4,5 MB)
- Enter The Matrix documentary 1(20 MB)
- Prisoner of War patche(909 kb a 3 MB)
- Airstrike 3D patch v1.3(604 kb)
- Unreal II Alien Shadows addon(8 MB)
- Nitro Family trailer(12 MB)
- The Hobbit trailer(5 MB nebo 11 MB)
- Nosferatu trailer(6,5 MB)
- Downtown Run trailer(7 MB)
- Tomb Raider 2 movie trailer(5 MB nebo 13 MB)
- Purge patch v1.4.4(8 MB)
- Matrix Reloaded final trailer(9 MB nebo 22 MB)
- Raven Shield patch v1.1(2x 4 MB)
- Warrior Kings: Battles patch 1.1(6 MB)
- The Hulk trailer(4 MB nebo 9 MB)
- Devastation patch v380(69 MB)
- Chaser trailer(7 MB)
- Post Mortem patch 1(1,5 MB)
- Korea: Forgotten Conflict trailer(3 MB nebo 6 MB)
- TOCA Race Driver patch(1,6 MB)
- SimCity 4 patch 2(9 MB nebo 3 MB)
- Vietcong US patch v1.01(10 MB)
- Far West patch v1.01(2x 1 MB)
- Red Faction II patch v1.01(2 MB)
- Hitman 2 3D sound patch(2 MB)
- Day of Defeat retail trailer(2,5 MB nebo 6,5 MB)
- Desert Combat v0.3 BF1942(154 MB)
- Vietcong final trailer(7 MB)
- Ryzom trailer(DivX)
- Outlaw Volleyball videa(8 MB a 11 MB)
- Mafia patch v1.1(17 MB)
- C&C: Generals patch 1.05(3,5 MB nebo 10,5 MB)
- Silent Storm trailer(3,5 MB)
- The Great Escape trailer(4 MB nebo 10 MB)
- Cold War video(3 MB nebo 14 MB)
- Chessmaster 9000 patch(2 MB)

DEMA
- No One Lives Forever 2 (179 MB)
- Wolfenstein: Enemy Territory (106 MB)
- KAAN: Barbarians Blade (70 MB)
- Chicken Shoot (56 MB nebo 32 MB a 1 MB)
- WW II: Frontline Command (142 MB)
- Postal 2 (128 MB)
- Indiana Jones & Emperors Tomb (235 MB)
- Purge (81 MB)
- Mistmare (278 MB a 7 MB)
-

jd

Nejnovější články