Drsná Demoniaca jde na poslední zteč své kickstarterové kampaně
zdroj: tisková zpráva

Drsná Demoniaca jde na poslední zteč své kickstarterové kampaně

8. 6. 2016 15:32 | Téma | autor: Aleš Smutný |

První kickstarterová kampaň pěkně vypadající nápodoby Castlevanie či King of Fighters jménem Demoniaca: Everlasting Night selhala. Nicméně, stejně jako jejich hlavní hrdinka, se italské studio Mnemosyne Games nevzdalo a po smrti prvního projektu se vrátilo s druhým. V něm požaduje pouhých 15 tisíc eur a ačkoliv to v půlce kampaně nevypadalo, nyní je vytoužená meta na dosah. Do konce kampaně chybí šest dní a k jejímu úspěchu lehce přes dva tisíce eur. Tvůrci proto vyzývají k poslední zteči a protože Demoniaca vypadá dobře, možná jim v ní pomůžete.

Jak už bylo řečeno Demoniaca: Everlasting Night stylem hodně vychází z Castlevanie a to jak tím herním, tak vizuálním. Její pixelart je opravdu povedený, protože velmi umně zachycuje i jemné detaily a je vidět, že tvůrci s ním umí pracovat (což bohužel není vždy pravidlem). Příběh je podobně temný jako celková stylizace. Klan démonů buduje novou Babylonskou věž a potřebné lidské oběti najdou v nedaleké vesničce. Všichni její obyvatelé skončí na oltáři, ovšem jedna dívka přežije.

Ačkoliv byla hlavní hrdinka doslova vyvrhnutá, přežila, sešila si strašlivou ránu a pustila se na cestu pomsty. Vzhledem k tomu, že se její krev smíchala s tou démonickou, má k dispozici řadu speciálních schopností, které se promítnou do soubojového systému, který je prakticky z bojovky. Během hraní si za zkušenosti odemykáte nová komba a útoky, takže boj není jen o skákání a vymačkávání silného a slabého útoku.

Postav je prý ve hře jen několik, protože autoři chtějí mít každé NPC smysluplné a s propracovaným příběhovým pozadím. Jak si můžete všimnout z obrázků a videa, nahoty se rozhodně nebojí, což se promítá do faktu, že hra vyjde (pokud se zaplatí) ve dvou verzích. V umírněné „mládeži přístupné“ a pak necenzurované, kde si nebudou brát servítky a ukáží vše, co ukázat chtějí. Momentálně je hra plánovaná na PC? Ale pokud by se vybralo dost peněz, což se zatím nezdá, zamířila by i na PS4 a PS Vita. Pokud byste se tedy rádi pustili do tohoto temného světa, podpořte tvůrce na Kickstarteru.

zdroj: Archiv

Nejnovější články