Dracula Twins se zakousnou o Halloweenu
zdroj: tisková zpráva

Dracula Twins se zakousnou o Halloweenu

12. 10. 2006 19:19 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Švédská společnost Legendo Entertainment dnes oznámila dokončení vývoje Dracula Twins, své nové akční platformovky pro PC, pojednávající o hraběti Drákulovi a jeho únosu spáchaném lovcem vampýrů, doktorem Lifelustem, jenž si umanul, že s využitím upírské krve získá elixír života a bude tak moct žít navěky.

Spolu s Drákulovými dvojčaty, Dracem a Dracanou, se vydáte jejich ubohému otci na pomoc, přičemž se budete muset vypořádat se 40 nejrůznějšími monstry zaplněnými úrovněmi.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hra bude k dostání od Halloweenu online, na portálech jako BigFishGames.com, BigFishGames.de, funsta.com od Codemasters, trygames.com a reflexive.net od Reflexive Arcade. Pořídit si ji budete moci i přes legendo.com. Verze ke stažení je vícejazyčná, s angličtinou, němčinou, francouzštinou, španělštinou, italštinou, švédštinou, dánštinou, norštinou a finštinou. Cena byla stanovena na 19,99 euro. Dracula Twins se dostane i do obchodů, a to švédských, dánských, norských a finských (prostřednictvím Nordic Softsales), španělských (díky PROEIN), do Beneluxu (s f. Transposia), Slovinska (přes Colby), Polska (s Play Publishing) a Ruska (s Noviy Diskem). Nikdo z českých distributorů se ke hře zatím nepřihlásil.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články