Co přinese Blizzcon a další novinky z WoWfan.cz
zdroj: tisková zpráva

Co přinese Blizzcon a další novinky z WoWfan.cz

26. 10. 2013 13:00 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Pomalými, ale jistými kroky se opět blíží obrovská slavnost pro všechny zanícené fanoušky her od Blizzardu. Blizzcon už je skoro za dveřmi a naši kolegové z WoWfan.cz tedy nelení a hrnou na nás informace o tom, čeho se zde dočkáme. Dojde na představení nového datadisku pro World of Warcraft? Zjistíme, kdy vyjde ostrá verze karetní hry Hearthstone? Uvidíme teaser z chystaného WoW filmu? Právě zveřejněný program může leccos napovědět! Krom toho si Blizzard opět nenechal ujít možnost všechny překvapit a jako malou ochutnávku oznámil ještě před konferencí Heroes of the Storm, nový název pro Blizzard All-Stars.

Chystané novinky v rámci WoW

Mohlo by se zdát, že těsně před možným oznámením nového datadisku nebudou do hry dodávány novinky, ale opak je pravdou. Už se vám nestane, že byste museli hrát na liduprázdných serverech, Blizzard ty nejméně osídlené spojuje dohromady funkcí Connected Realms. Než se ale začnete radovat z velkého množství nových spolubojovníků, nepřehlédněte také důležité změny u dlouho trvajících PvP arén.

Komu se nové pořádky a datadisky nezamlouvají, by snad měla potěšit plánovaná funkce, která hráčům umožní projít si i ty nejstarší raidy a dungeony. Vypadá to, že Blizzard testuje škálování schopností vaší postavy podle dungeonu, ve kterém se nachází. Těšíte se, až znovu spravedlivě zadupete Ragnarose do země?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

PvP kam se podíváš

Pokud vás ale boje proti počítačem ovládaným monstrům nelákají, můžete se účastnit hned několika PvP eventů. Krom jiného se chystá třeba PvP summit, na který někteří hráči dostali pozvánku přímo od Blizzardu!

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Halloween

Setkání hráčů s vývojáři v San Diegu s sebou vždy kromě novinek o hrách nese i neopakovatelnou atmosféru, kterou nabízejí například soutěže kostýmů. Že nejste na tvorbu masky nebo kostýmu dostatečně kreativní? Můžete si koupit speciální halloweenské kostýmy, a pokud se v nich nechcete producírovat v reálu, mohli jste Halloween oslavit alespoň přímo ve hře.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Právní bitvy

Krom bojů na vražedných planinách Azerothu byste se ale neměli vyhnout ani bitvám, které jsou až příliš reálné a neherní. Blizzard se v poslední době zapojil hned do dvou důležitých soudních sporů: podařilo se mu zvítězit nad vývojáři botů, kteří nepěkným způsobem ovlivňovali hru a možná nás brzo čeká i soud kvůli jménu nejnovější hry.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Seriály

Pravidelní čtenáři WoWfan.cz určitě ocení další díly oblíbených seriálů - např. ty o nezapomenutelných videích z Warcraftu nebo naopak o questech, které jsou tak vtipné, až vám skoro připadá, že si v nich z nás vývojáři dělají legraci.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Příběh

Všichni fanoušci příběhového pozadí WoW musí být nadšení, že na WoWfan.cz jejich oblíbenou oblast nezanedbali a napsali hned několik nových článků zkoumajících příběh. Za přečtení určitě stojí informace o tom, jak se změnil příběh postav v novém patchi či podrobný popis historie admirála Taylora.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Další novinky, články a podrobně rozebraná témata ohledně World of Warcraft najdete na stránkách WoWfan.cz

Nejnovější články