Charitativní Humble Origin Bundle 2 nabízí první dva díly Dragon Age či C&C: Generals
zdroj: tisková zpráva

Charitativní Humble Origin Bundle 2 nabízí první dva díly Dragon Age či C&C: Generals

15. 4. 2015 12:25 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Již podruhé mají vášniví sběratelé možnost ve spolupráci s Humble Bundle doplnit si svoji sbírku EA titulů. Electronic Arts se totiž podruhé pustili do spolupráce s HB a výsledkem je Humble Origin Bundle 2, který do začátku nabízí pětici titulů okamžitě a čtyři další pro ty, kteří se rozhodnou pokořit aktuální průměrnou částku. Celkový výtěžek opět míří na charitu, EA si z prodeje nevezme, stejně jako minule, ani korunu. Je jen otázkou, zda prodej toho balíčku předčí ten první – tehdy výprodej přinesl závratných 200 milionů korun. 

Charitativní účely jsou chvályhodné a nelze než před aktivitou EA smekat. Není ale pochyb o tom, že se tímto krokem EA pokouší dostat na Origin další vlnu zákazníků a vymanit se tak ze stínu Steamu. Opět jsou v nabídce tituly spíše starší, ale i tak se oficiální stránka chlubí nabídkou her v hodnotě celkem 134 dolarů a několika skvělými kousky.  

Aktuální nabídka her k tomu jistě potenciál má. Základní pětice nabídne vynikající RPG Dragon Age: Prameny, Peggle 2, povedený akční horor Dead Space 2, klasiku Medal of Honor: Allied Assault včetně obou přídavků a skvělou RTS Command & Conquer: Generals včetně datadisku Zero Hour (navíc si ji můžete rozšířit zajímavou modifikaci Rise of the Reds). 

Pokud se však rozhodnete nedržet se se svým finančním příspěvkem na dobrou věc zcela při zemi a překonáte průměrnou částku, můžete se těšit i na nedávnou multiplayerovku Plants vs. Zombies: Garden WarfareDragon Age IIBejeweled 3 a brilantní Mass Effect 2. Electronic Arts navíc, jako tomu u tohoto typu balíků her bývá zvykem, slibuje přidávat do balíčku "nad průměr" ještě další hry, které se vám samy přidají, i když si balíček koupíte teď. Takže jestli vás nyní hry v Origin Bundlu 2 neoslovily, stejně se vyplatí nabídku po následující dva týdny bedlivě sledovat, protože kdo ví, co se objeví.

Uvidíme, zda si povede druhý díl úspěšné akce povede podobně, jako ten první. Rozhodně jsou v něm skvělé kousky, které nabízí stovky hodin prvotřídní zábavy. Na druhou stranu, minulá nabídka v čele s Crysis 2 a Battlefieldem 3 se mohla mnohým hráčům jevit lákavější proto, že fajnšmekři asi RPG, asi hlavní taháky balíčku, z Origin Bundle 2 už mají, ale zmíněné střílečky si právě ta samá skupinka hráčů pořídila pro doplnění knihovničky a s tím, že je někdy zkusí, když to (skoro) nic nestojí. Ale třeba se nyní vrhnou primárně akční hráči na "testování" RPG gigantů a nebo skvělé realtimovky.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články