Call of Duty: Black Ops III nebude obsahovat na X360 a PS3 kampaň
zdroj: tisková zpráva

Call of Duty: Black Ops III nebude obsahovat na X360 a PS3 kampaň

25. 9. 2015 18:08 | Téma | autor: Adam Homola |

Activision oznámila, že letošní Call of Duty: Black Ops III vyjde kompletní pouze na současné generaci konzolí a na PC. Verze hry pro Xbox 360 a PlayStation 3 nebude obsahovat kampaň pro jednoho hráče. Pořád tam bude klasický multiplayer a mód se zombíky, ale všichni ti, kdo si chtějí zahrát v Call of Duty i příběhovou kampaň, by si měli koupit PlayStation 4, nebo Xbox One. Nebo si upgradovat počítač.

Důvod pro absenci singleplayerové kampaně s možností kooperace pro až čtyři hráče je prostý - slabý výkon starých konzolí plus ambiciozní plány vývojářů. Na Black Ops III pro starou generaci konzolí pracují vývojáři z Beenox a Mercenary Technology a kampaň na X360 a PS3 prý jednoduše nenacpou. Nebo minimálně ne tak, aby to odpovídalo představám tvůrců z Treyarchu.

Stejně tak bude ve hře na minulé generaci absentovat Weapon Paint Shop a některé nové nástroje pro eSporty. Call of Duty: Black Ops III vyjde na staré konzole tedy v jakési light verzi. Popravdě by bylo ale divnější, kdyby chyběl multiplayer. Call of Duty se už roky točí především kolem multiplayeru a ten bude přítomen ve všech verzích.

Doporučená cena pro PS3/X360 verzi hry bude 50 dolarů namísto standardních 60 a jako druhou "kompenzaci" nabídne Activision majitelům této verze hry možnost stažení prvního Call of Duty: Black Ops zcela zdarma, jak oznámili vývojáři na webu. Jestli je to dostatečná záplata na chybějící kampaň je už na posouzení každého z vás...

zdroj: Archiv

Nejnovější články