Brali byste Left 4 Dead 2 DLC podle filmu Cabin in the Woods?
zdroj: tisková zpráva

Brali byste Left 4 Dead 2 DLC podle filmu Cabin in the Woods?

24. 9. 2012 19:22 | Téma | autor: Petr Poláček |

Pokud jste viděli vynikající teenage vyvražďovačku Cabin in the Woods, museli jste si všimnout několika aluzí na hry, které tvůrci do filmu narvali. Možná jste nad tím jen ztratili letmý úsměv a sami pro sebe si pomysleli „tady má asi někdo rád hry“. Ono to však bylo trošku jinak. Jak upozorňuje Kotaku, režisér filmu Drew Goddard prozradil během chatu na Redditu, že filmová produkce měla naplánovanou spolupráci s Valve, v jejímž rámci by vzniklo DLC pro Left 4 Dead 2 s tematikou Cabin in the Woods.

„Mohli byste hrát nejenom v nadzemním světě Cainb in the Woods, ale i v podzemní základně plné monster,“ souká ze sebe Goddard a vysvětluje, že to nakonec celé nevyšlo kvůli bankrotu MGM, ale lidé z Valve byli natolik „cool“, že alespoň filmařům povolili nechat ve snímku některá monstra z jejich her.

Je to samozřejmě informace z ranku „coby, kdyby“ a na to se prostě v herním ani filmovém byznysu nehraje. Představa levelu ve stylu Cainb in the Woods však i mě naplňuje jistou formou touhy si takový datadisk pro L4D2 zahrát, respektive si vůbec zahrát L4D2 – zatím jsem totiž hru viděl jen z rychlíku, pět vteřin, a pak to cuklo. Co vy, dali byste si virtuální boj o život z kulisami Cabin in the Woods?

Nejnovější články