BioWare nabízí zdarma ke stažení hospodské písně z Dragon Age: Inquisition
zdroj: tisková zpráva

BioWare nabízí zdarma ke stažení hospodské písně z Dragon Age: Inquisition

27. 1. 2015 11:31 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Hudba z pera skladatele Trevora Morrise ke skvělému RPG Dragon Age: Inquisition nebyla špatná, ale asi každý hráč potvrdí, že orchestrální skladby tentokrát převálcovaly písně, které složil a otextoval Raney Shockne, a zpívá je minstrelka v hospodách po celém herním světě. Nejeden z nás se tedy uprostřed záchrany světa zastavil v taverně, aby doposlouchal danou skladbu. Proto bylo velkým zklamáním, že se na oficiální soundtrack právě tyto zpívané skladby nedostaly. Naštěstí se BioWare, s lehkým zpožděním, chytli za nos nabídli kompletní soubor deseti písní ke stažení zdarma.

Skladby jsou zdarma k dispozici do 9. února, pak už budou ke koupi skrze klasické služby digitální distribuce hudby. Jako bonus navíc v zabaleném souboru najdete i partitury k jednotlivým skladbám, takže muzikálně nadanější z vás si je mohou i sami zahrát.

Odkaz ke stažení najdete na těchto stránkách, celý balík má sedmadvacet mega, ostatně písní je jen deset a jejich poslech vám nezabere ani půl hodinky. Nicméně jsem si celkem jistý, že nezůstane jen u jednoho poslechu. Připomenu pak jen, že Dragon Age: Inquisition u nás vyhrála redakční cenu za nejlepší RPG roku 2014.

zdroj: YouTube.com

Nejnovější články