Best of 2016: Hlasujte a vyberte nejlepší hry roku 2016
zdroj: tisková zpráva

Best of 2016: Hlasujte a vyberte nejlepší hry roku 2016

26. 2. 2017 17:36 | Z redakce | autor: Redakce Games.cz |

Stejně jako každý rok vychází i letos na Games.cz tradiční série Best of článků, ve kterých vám nabízíme tipy na nejlepší hry loňského roku z pohledu redakce. Nedílnou součástí každoročního vyhlašování je však i čtenářská volba hry roku, kterou právě spouštíme. Ať už se vám tedy redakční volby trefily do noty, či nikoliv, máte nyní možnost vyjádřit svůj vlastní názor, a třeba i přidat nějaký zajímavý tip navrch.

Hlasovat můžete v libovolné kategorii, přičemž jedinou "povinnou" položkou je hlasování o hru roku. V jednotlivých kategoriích jsou předvyplněné hry, které nominovala redakce, ale samozřejmě se jich nemusíte držet. Stačí do políčka "jiná volba" vepsat název vaší oblíbené hry z roku 2016 - pokud možno ve správném/oficiálním formátu pro snazší zpracování výsledků.

Čtenářské hlasování o hru roku poběží až do konce února. Času máte tedy dost a můžete si všechno dobře rozmyslet. Pokud ale máte ve všem jasno, můžete se do hlasování pustit rovnou.

Anketa: Best of 2016 - čtenářské hlasování

Hlasování již skončilo.

Prohlášení: Společnost Tiscali Media, a.s. vydavatel serveru Games.cz prohlašuje, že e-mailové adresy soutěžících neposkytne žádným třetím osobám a ani je nevyužije pro své marketingové aktivity.

Nejnovější články