Battlefield 4 s vydáním posledního DLC nekončí, v DICE plánují další obsah
zdroj: tisková zpráva

Battlefield 4 s vydáním posledního DLC nekončí, v DICE plánují další obsah

10. 12. 2014 15:20 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Doposud se zdálo, že DLC balíček Final Stand bude posledním rozšířením pro Battlefield 4. Ostatně naznačoval to okrajově i název, byť se primárně váže k příběhové linii, která má jednotlivá DLC rozšíření spojovat. DICE se ovšem nechali slyšet, že s Final Stand nic nekončí a hodlají pro hru vydávat i další nový obsah.

Problém je ale v tom, že zatím nesdělili jaký nový obsah mají ve vývoji. „Další detaily ohledně nového obsahu, tedy oč půjde a kdy jej vydáme, se dozvíte v blízké budoucnosti,“ říká oficiální prohlášení. „Chápeme, že to povede k dalším otázkám ohledně našich plánů, ale ujišťujeme vás, že se v pravý čas k Battlefield 4 vrátíme.“

Pokud budeme číst mezi řádky, žádný nový obsah pro Battlefield 4 nějaký čas neuvidíme, což není zase tak špatné, protože kanonáda DLC vytvořila prostředí, v němž chvíli trvá než si člověk najde své oblíbené mapy, triky či loadouty. Navíc to pro skalní fanoušky znamená, že si jejich peněženka na chvíli odpočine.

Zároveň ale DICE naznačili, jakým směrem se má nový obsah ubírat. Prý dostávají spoustu požadavků na přepracování klasických Battlefield map a dodávají: „Máme pro vás otázku. Pokud bychom se jali předělávat klasické battlefieldovské mapy, jaká by to měla být?“

Kromě toho, že můžete přemýšlet, jaká vaše oblíbená mapa by se měla dočkat moderní předělávky (samozřejmě, že Market Garden!), dostáváte celkem jasnou odpověď, co kromě dodatečných zbraní a vozidel mohou nová DLC obsahovat.

zdroj: Archiv

Nejnovější články