Batman: Arkham Origins bude mít mód s permanentní smrtí
zdroj: tisková zpráva

Batman: Arkham Origins bude mít mód s permanentní smrtí

30. 9. 2013 11:42 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Všichni jsme zvědaví, jak dopadne batmanovská „Arkham“ série mimo milující rodičovskou náruč Rocksteady. Batman: Arkham Origins převzal tým Warner Bros. Games Montréal. Guillaume Voghel se nyní vyjádřil k tomu, jak bude hra dlouhá a co v ní také najdeme v budoucnu, po jejím vydání.

V rámci současného trendu se plánuje velká část přídavků, které budou průběžně vytvářeny a vydávány po vydání samotného titulu a jeho hlavní kampaně. Mezi těmito přídavky, které půjde zakoupit předem se slevou v rámci season passu, najdete třeba Initiation. V tomto přídavku se podíváte na Bruce Waynea ještě předtím, než se stal Batmanem. V rámci misí se budete učit umění ninjů od Kirigiho, mistra, který učil i Ra's al Ghula a jeho League of Assassins.

Zklamáním je pro mě konstatování, že hlavní příběhová linie s vedlejšími misemi zabere jen dvanáct hodin. Myslím, že dvacítka by Batmanovi slušela více, ale na druhou stranu, pokud půjde o nadupanou dvanáctihodinovku, beru ji všemi deseti. Navíc je celkem zřejmé, že tým koncipuje Batman: Arkham Origins jako záležitost pro ty hráče, kteří chtějí vymést každý kout a odemknout vše.

„Abyste získali sto procent v postupu, budete potřebovat mnohem víc času,“ vysvětluje Guillame. Ve hře se dočkáte i New Game Plus módu, a pokud překonáte i ten, bude před vámi stát I Am The Night mód. Bude to výjimečná výzva, v níž nepůjde ukládat hru a ve chvíli, kdy Batman zemře, nastane konec hry. Prostě něco pro masochisty se spoustou času.

Nejnovější články