Batman: Arkham Knight dostal první záplatu, Warner Bros upřesňuje další plány
zdroj: tisková zpráva

Batman: Arkham Knight dostal první záplatu, Warner Bros upřesňuje další plány

29. 6. 2015 12:12 | Téma | autor: Aleš Smutný |

O průšvihu s technickým stavem PC verze Batman: Arkham Knight, který vedl ke stažení hry ze Steamu, jsme už psali. Warner Bros pilně pracují na nápravě v podobě patchů, k čemuž povolali i Rocksteady, kteří jinak na PC portu prakticky nepracovali. Výsledkem je první patch, který toho zase tolik neopravuje, kromě pár základních problémů, ale je spíše první vlaštovkou a příslibem věcí příštích.

První patch už by měl být nyní aplikovaný, jak říká oficiální vyjádření Warner Bros na Steamu a v jeho rámci by mělo být opraveno padání během ukončování hry, bug, který vypínal efekty deště, opravená chyba, která způsobovala, že Steam při kontrole herních dat stahoval hru znovu a bug, kvůli kterému hra padala, pokud jste si editací souborů vypnuli motion blur (což bude časem přidané jako položka do nastavení grafiky).

Co se týče dalších plánů na opravy, Warner Bros se naštěstí nespokojili s konstatováním „všechno to opravíme,“ ale dodali i co do budoucna plánují. V nastavení grafiky půjde odemknout 30FPS lock, opravené by měly být bugy s texturami s nízkým rozlišením a obecně by nastavení grafiky mělo dostat spoustu možností, jak hru upravit. Celkově bude upraven výkon hry a streamování z disku a opravený bug, který způsobovel problémy v renderování na herních laptopech.

Dále se herní opraváři zaměří na využití VRAM a RAM, opravy bugů s Nvidia SLI a zprovoznění AMD Crossfire, přičemž obé budou doprovázet i nové ovladače pro karty od daných výrobců. Je samozřejmě otázka, kdy dojde na všechny tyto opravy. Oficiální vyjádření jasně říká: „Práce je spousta a i když postupujeme rychle a vylepšujeme celkový stav, zabere nám to nějaký čas, protože si chceme být jistí, že opravy fungují.“

zdroj: Rocksteady

Nejnovější články