AquaNox jako plná hra u letního GameStaru
zdroj: tisková zpráva

AquaNox jako plná hra u letního GameStaru

16. 6. 2003 13:13 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Plná hra bývá přiložena u GameStaru pouze čtyřikrát do roka a šéfredaktor časopisu Jiří Sládek nám dnes prozradil, na co se můžete těšit u letního dvojčísla, které bude výjimečné i tím, že bude vůbec poprvé obsahovat DVD přílohu (o ní jsme zde psali už dříve).

Lákadlem ke koupi GameStaru 53 bude mimojiné anglická verze podmořské střílečky AquaNox od Massive Development a JoWoodu, kterou u nás v prosinci 2001 recenzoval Pavel Dobrovský a nešetřil superlativy.

    Obrázek zdroj: tisková zpráva Plnou hrou přiloženou ke GameStaru č. 53 bude nejen po grafické stránce povedený akční titul Aquanox, který je možno s trochou nadsázky označit jako Freelancer ve vodním prostředí. Jedná se o titul pouhý rok a půl starý, který si jak v GameStaru (79%), tak na Tiscali Games (80%) vysloužil velmi kladné hodnocení. Ke hře bude přiložen také speciální bonuspack, jehož obsahem jsou čtyři přídavné multiplayerové mapy.

    GameStar č. 53 vychází 27. června. Bude oproti ostatním číslům bohatší o 32 stran (celkový rozsah tedy bude 164 stran), ovšem bez zvýšení ceny – k dostání tedy bude za klasických 150 Kč. GameStar č. 53 bude poprvé vydán ve dvou verzích – se dvěma CD nebo s DVD. Obě verze přitom budou stát stejně – tedy 150 Kč... [kompletní tisková zpráva]
Mimochodem, osud druhého dílu AquaNoxu s podtitulem Revelation, o němž jsme si povídali v rozhovoru s jeho tvůrci, je stále neznámý, stejně jako v případě benchmarku AquaMark. Od loňského podzimu si hru mohou užívat pouze lidé v německy mluvících zemích, ale všichni ostatní musí stále čekat - zatím poslední oficiálně vyřčený termín je konec druhého čtvrtletí 2003 nebo začátek srpna.
zdroj: GameStar

jd

Nejnovější články