Akce Hitman: Blood Money je hotova
zdroj: tisková zpráva

Akce Hitman: Blood Money je hotova

16. 5. 2006 9:09 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Oficiální tisková zpráva o dokončení dalšího dílu série Hitman: Blood Money sice ještě nevyšla, nicméně z rozhovoru pro fanoušky na Hitmanfóru odhalil jeden z členů vývojářského týmu IO Interactive, Rasmus Sigsgaard, že už byl tzv.

Hitman: Blood Money zdroj: tisková zpráva goldmaster disk odeslán do lisovny. To je bezpochyby dost dobrá zpráva a teď už tedy nezbývá než čekat, až se hra dostane na pulty obchodů. Do těch našich ji dopraví Cenega, a to už koncem května, takže buďte připraveni. Případně si předobjednejte nebo rezervujte svou kopii na TISCALI Gameshopu.

Rasmus Sigsgaard má jinak v Hitman: Blood Money na svědomí spoustu věcí, mj. naprogramování akce v několika herních úrovních, a to jmenovitě prý v levelech The Murder of Crows (Mardi Gras) a Suburbia. Jeho práce spočívala konkrétně v nastavení AI postav, což prý nebylo vůbec snadné vzhledem k tomu, že Blood Money disponuje úplně novým systémem AI, jehož posláním je nasimulovat více méně co nejrealističtější chování lidí. Dále je prý zodpovědný za implementaci tzv. "notoriety" systému, systému hodnocení, peněz a statistik. To uvádím pro případ, že by vám něco z toho nesedlo a vy jste měli potřebu někomu vyčinit, tak abyste věděli, na koho se vlastně obrátit. O hře jako takové se můžete dozvědět více v našem archivu, zvlášť pak v tomto článku.

zdroj: Hitmanfórum

korgull

Nejnovější články