Na GOGu přibyli Kozáci, druhý Hitman a skvělé RPG promo
zdroj: tisková zpráva

Na GOGu přibyli Kozáci, druhý Hitman a skvělé RPG promo

21. 2. 2012 18:39 | Novinky | autor: Adam Homola |

Na oblíbeném GOG.com přibyla v posledních dnech trojice starých dobrých her. Nejčerstvěji přidanou je hardcore strategie Cossack z roku 2003 a to rovnou v Anthology verzi. Cossacks Anthology obsahuje Cossacks: European Wars, Cossacks: The Art of War a Cossacks: Back to War. V bonusech pak najdete manuál, soundtrack, wallpaper a referenční kartičku. To všechno jen za 6 dolarů. Pokud by nebylo echt hardcore stratégování váš šálek čaje, můžete se ponořit do specifického akčního fantasy RPG Soulbringer z roku 2000. To je na GOG taky za 6 dolarů v bonusech je soundtrack, manuál a avataři.

Tichošlápky pak jistě potěší, že po nedávno přidané jedničce (a prvním a druhém Thiefovi) se na GOGu objevil i Hitman 2: Silent Assassin z roku 2002. Ten patří bez debat k nejlepším druhým dílům v historii, protože počet změn a vylepšení, které tvůrci z IO Software od prvního dílu provedli, byl na svou dobu nevídaný. Číslo 47 se najednou líp ovládal, líp se s ním zabíjelo a vůbec se to hrálo parádně. Tuhle perlu dostanete včetně manuálu, avatarů a wallpaperů za 10 dolarů. A že to za to stojí. Schválně si zkuste projít všechny mise tak, abyste získali hodnocení Silent Assassin. Přeju pevné nervy! A ještě to není všechno, po rozkliku se dozvíte o parádní promo akci, která se týká několika kultovních RPG titulů.

V rámci promo akce dostanete ke každé jedné koupené hře druhou zdarma. Nejhezčí na tom je, že se promo týká sady skvělých RPG včetně Planescape Torment, Neverwinter Nights, Baldur’s Gate titulů a Icewind Dale série. Navíc už jen při využiti této promo akce dostanete zadáčo hardcore CRPG Temple of Elemental Evil zdarma. Celá akce potrvá celý týden až do příštího úterka, takže máte dost času si svůj nákup rozmyslet.

Nejnovější články