Horizons, Lineage, World of Warcraft
zdroj: tisková zpráva

Horizons, Lineage, World of Warcraft

23. 11. 2003 20:20 | Dojmy z hraní | autor: Redakce Games.cz |

Rozhodujete-li se, zda třeba náhodou nevěnovat svůj čas a peníze do masivně multiplayerových her, nechť jsou vám inspirací nové screenshoty ze tří fantasy titulu tohoto druhu.

První hra se jmenuje Horizons: Empire of Istaria, pochází od vývojářů Artifact Entertainment a je postavena na vlastním enginu zvaném Evolution. K jejímu oživení by mělo dojít ještě do konce roku, v Evropě už 5. prosince. Výjimečnost titulu tvůrci spatřují především v tom, že hráči mohou měnit herní svět a vše v něm. Nové ukázky znázorňují pouze zlomek možností, které budete mít při navrhování své postavičky, kterou může být rovněž představitel dračí říše. Podorbnosti se o této hře dozvíte z interview na Voodoo Extreme.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Horizons galerie  ||  Lineage II galerie  ||  World of Warcraft galerie

I když nese Lineage ve svém názvu číslo 2, nenavazuje na události předchozí hry, nýbrž jim předchází. Je zasazena celých 150 let před první díl. Nový titul hráče přivede do zcela nového světa, pojatého ve 3D a poháněného technologií Unreal od Epic Games. Hra vám nabídne jednoduchý interface, intuitivní strukturu, řadu různých tříd postaviček a samozřejmě bitvy. Důležitou roli bude mít v Lineage II politika, ekonomie a morálka. K dispozici bude až příští rok.

Do třetice vás pozveme ještě na malou procházku světem World of Warcraft, který je masivně multiplayerovou role-playing obdobou světa známé RTS. Budou zde proti sobě stát dvě frakce - Alliance a Horde. Datum vypuštění této hry ještě nebyl určen, nicméně společnost Blizzard, která hru připravuje, plánuje každý měsíc titul obohatit o nová dobrodružství a další záležitosti. Nudit byste se ale neměli ani bez toho.
zdroj: RPGVaultWPfansite

korgull

Nejnovější články