Zdarma dostupné DLC přidává do Shadow Warrior 2 novou oblast, sedm zkoušek a spoustu drobností
zdroj: tisková zpráva

Zdarma dostupné DLC přidává do Shadow Warrior 2 novou oblast, sedm zkoušek a spoustu drobností

9. 12. 2016 13:42 | Preview | autor: Adam Homola |

Shadow Warrior 2 se hodně povedla (viz recenze). Bylo by škoda nechat takto specifickou akci ležet ladem. Vývojáři z polského studia Flying Wild Hog to ale nedělají a vydávají DLC The Way of the Wang, které je dostupné zadarmo na Steam i GOG, a byť nejde o obsahově největší rozšíření pod sluncem, přidává do hry několik novinek, které dokáží prodloužit a obohatit už tak dobrou hratelnost.

Největší novinkou je bez pochyby nová oblast ve městě, kde si můžete postupně odemknout sedm speciálních zkoušek. Za každou úspěšně dokončenou zkoušku získáte spoustu věcí - od gem slotů do zbraní, přes perky, až po nové craftovací schopnosti.

Za dokončení poslední a nejtěžší zkoušky s názvem Trial of the Ancient God vás pak čeká zbraň Fist of Gozu. Veterány nebo jen hodně drsné hráče potěší také tři nové úrovně obtížnosti Insane, a neztratí se ani pět nových achievementů.

zdroj: Archiv

Shadow Warrior 2 se mimochodem brzy podívá na konzole, a byť přesné datum vydání ještě neznáme, mělo by to být někdy v prvních měsících příštího roku.

Nejnovější články