Zběsilá střílečka Recruits připomíná Cannon Fodder a už je na Steamu
zdroj: tisková zpráva

Zběsilá střílečka Recruits připomíná Cannon Fodder a už je na Steamu

1. 8. 2014 15:40 | Preview | autor: Adam Homola |

Sympatická a brutální válečná akce viděná z ptačí perspektivy se konečně dostala na Steam Early Access. Recruits sází na povedenou vizuální stránku, která vás zaujme na první pohled a tohle zaujetí by nemělo jen tak přestat. Pod naleštěnou slupkou se totiž skrývá rychlá akce, kde se na nějaké taktizování moc nehraje. Hra má v současné době jak singleplayer tak multiplayer, obojí se spoustou funkcí, ale do obou módů další novoty ještě přibudou.

Early Access ostatně teprve začíná a hra má před sebou ještě kus cesty. "Na Desuře nás podpořily tisíce hráčů. A protože jsme jen maličký tým, jsme nadšení, že už můžeme hru konečně nabídnout hráčům na Steamu poté, co nám před několika měsíci pomohli dostat se skrze Greenlight," napsal v tiskové zprávě Robert Dukes, zakladatel studia.

zdroj: Archiv

Recruits mají na svědomí vývojáři ze studia Commotion Games Pty, kteří se nijak netají inspirací ve starých svrchu viděných vojenských střílečkách. Z nich si berou nejen základní principy, ale také obtížnost. Recruits je dle slov tvůrců náročná hra, která ale dokáže šikovné hráče odměnit. Jestli vám takové hry chybí a zvládnete překonat nedodělanost a zabugovanost vycházející z předběžného přístupu, tak zamiřte sem.

Nejnovější články