Vyzradil někdo příběh a postavy GTAV?
zdroj: tisková zpráva

Vyzradil někdo příběh a postavy GTAV?

25. 5. 2012 17:23 | Preview | autor: Adam Homola |

Pokud se tohle ukáže být pravda, tak dál rozhodně nečtěte, protože tohle je jeden velký spoiler. Možná je to jen jedna z dalších nepotvrzených spekulací a blábolů, ale podobné úniky informací se dějí před každým GTAčkem. Až to skoro vypadá na nějakou marketingovou kulišárnu Rockstaru. Na podivném blogu grandtheftautov5.blogspot.co.uk, který asi dlouho nevydrží, se objevily informace prozrazující hlavní postavy a příběh nadcházejícího Grand Theft Auto V. Rockstar to zatím nijak nekomentoval a i kdyby, tak určitě neřekne, že je to pravda a že jim to uteklo. Tak jako tak to ale zní typicky Rockstarovsky a určitě to nevypadá nepravděpodobně.

Hlavní postavou GTAV by měl být Chico Vialpando. Dvacetiletý klučina, který má štěstí, peníze, auto, charisma a ženy po něm touží. V době krize, kdy měli ostatní peněz málo a sami Chicovi rodiče moc neměli, měl synátor štěstí a zadařilo se mu. Další výraznou postavou má být Leo Johnson - syn Carla Johnsona ze San Andreas. Z Lea se stal sirotek poté, co se matka zabila v autě a CJ byl zastřelen. Leo má teď taky 20 let, ale na rozdíl od Chica nemá ani dolar.

V příběhu bude figurovat i Cesar Vialpando, otec Chica, jehož byznysem je opravna aut. Jenže ekonomika je v pytli, nejsou kšefty. Cesara nakonec zláká myšlenka útěku do zaslíbeného Vice City. Ještě předtím ale řekne svému synovi o slavném Carlu Johnsonovi a o tom, že jeho syn Leo je jediným odkazem téhle legendy. Některé detaily příběhu ale spojlovat nebudeme ani tady. Jestli chcete, přečtěte si je zde.

Co ale trošku spolknout můžeme, jsou postavy. Už jen jejich jména evokují styl RockStaru. V Hitmanovi je sice Agent 47, ale v GTAV má být Agent 69, který pracuje pro FBI. Pro pornoprůmysl zase pracuje slečna Cindy Buckstud a pro “ulici” pracuje Eli Payne. Jeden výkvět vedle druhého. A to samozřejmě nejsou ještě všichni. Na zbytek se můžete podívat na tom pofidérním blogu, ale berte to s rezervou - není to nic oficiálním a třeba jen to jen něčí výmysl. A třeba taky ne...

Nejnovější články