Vyzkoušejte demo PC verze Evil Within a získejte zdarma Call of Cthulhu: Dark Cornerns of the Earth
zdroj: tisková zpráva

Vyzkoušejte demo PC verze Evil Within a získejte zdarma Call of Cthulhu: Dark Cornerns of the Earth

31. 10. 2014 11:05 | Preview | autor: Adam Homola |

Vývojáři ze studia Tango Gameworks krok po kroku žehlí všechno, co jim hráči v souvislosti s PC verzí The Evil Within vytýkali. Přes vývojářskou konzoli a následně i oficiálním updatem nejdříve vyřešili stížnosti na černé "filmové" pruhy a omezení framerate na 30fps. A hned poté připravili na Steamu pěknou halloweenskou akci. V prvé řadě vydali demo PC verze The Evil Within, dále nabízí ve slevě season pass a ještě k případné koupi The Evil Within přihazují zdarma parádní hororovku Call of Cthulhu: Dark Cornerns of the Earth.

Call of Cthulhu: Dark Cornerns of the Earth je výborný first person horor z roku 2005, který upadl neprávem v zapomnění. Skvělý zážitek vás čeká hlavně v první polovině hry, kdy nemáte žádné zbraně a musíte tudíž pořád utíkat (hotel!). Jakmile se dostanete k střelným zbraním, jde hutná hororová atmosféra společně s kvalitou pomalu dolů, ale jen kvůli první polovině stojí za to si Dark Corners of the Earth zahrát.

Pokud jste si už PC verzi The Evil Within koupili, nemusíte zoufat, protože se akce s Call of Cthulhu týká i vás - jednoduše stačí mít hru na Steamu a Dark Corners of the Earth uvidíte v seznamu her. 

Demo The Evil Within obsahuje tři kapitoly z plné hry, stáhnout jej můžete ze stránky hry na Steamu a příjemné rovněž je, že postup z dema se přenáší do plné hry - když si ji na Steamu koupíte.

Bethesda také nabízí časově omezenou slevu na season pass, který je k dostání za polovic. Jde o součástí halloweenského výprodeje na Steamu, v jehož rámci můžete za nákup různých strašidelných her výrazně ušetřit. Za nějakých 140 Kč si třeba můžete pořídit klenot Vampire the Masquerade: Bloodlines (hotel!). K dispozici jsou ale ve slevě nejen hororové hry - za sníženou cenu jde na Steamu sehnat všelico, pokud to ještě ustojí vaše peněženka...

Nejnovější články