Vytříbená AI ze Sniper Elite V2
zdroj: tisková zpráva

Vytříbená AI ze Sniper Elite V2

30. 1. 2012 16:27 | Preview | autor: levis |

Odstřelovač ke svému cílí přilne ještě než stihne zmáčknout spoušť. Proto patří snipeři v každé armádě mezi vlky samotáře, nejsou oblíbení a skoro vždy obědvají sami, říká producent Sniper Elite V2 Steve Hart. Také ve druhém díle této populární sniperské akce bude proti hráči působit silná umělecká inteligence - nově se mají soupeři krýt, lépe reagovat na zvuky z okolí a dokonce mohou i změnit úkryt, pokud jim dojde, že ve skutečnosti jsou z nějaké strany stále vystaveni nebezpečí.

Čím více nábojů vystřílíte, tím rychleji vás protivník bude umět lokalizovat, a pak teprve nastane průšvih: především se soupeř uteče skrýt tak, abyste ze svého místa neměli šanci jej trefit, a v horším případě vás navíc ještě napráská dalším vojákům. Ti se pak budou navzájem krýt a rychle postupovat, abyste neměli šanci jim utéct. Jestli jste v takovém případě v dosahu třiceti metrů, znamená to, že jste v ohrožení.


Také ve Sniper Elite V2 se vrátí oblíbená Kill Cam, která má hráči zblízka a pěkně brutálně ukázat důsledky jeho střelby. "Samozřejmě, že se někdo bude smát, ale chtěli bychom apelovat i na vážnější hráče. Aby si uvědomili, že někomu zrovna vystřelili plíce z hrdla nebo srdce z těla," říká producent Hart.

Sniper Elite V2 vyjde 4. května pro PC, X360 a PS3.

Nejnovější články