Vesmírné PvP souboje na videu ze Star Wars: The Old Republic
zdroj: tisková zpráva

Vesmírné PvP souboje na videu ze Star Wars: The Old Republic

15. 11. 2013 17:00 | Preview | autor: Adam Homola |

Sice o něm není už tolik slyšet, ale MMORPG Star Wars: The Old Republic pořád šlape a zřejmě se mu i docela daří. Vývojáři hru předělali na free to play, což jí podle všeho svědčí, a tak se za nedlouho dočká nového datadisku. Bude čistě digitální a bude to takové větší DLC. Jmenuje se Galactic Starfighter a nebude se točit kolem ničeho jiného, než kolem vesmírných soubojů.

Souboje v původní hře celkem chyběly nebo byly nahrazeny čímsi, co nedosahovalo ani zdaleka plného potenciálu. Galactic Starfighter by to mohlo napravit, protože minimálně papírově to zní docela slibně. Vesmírné souboje nebudou v PvE, ale půjdete si po krku s ostatními hráči až v týmu dvanácti vesmírných pilotů proti skupině dvanácti nepřátelských pilotů. Pěkné je, že nezasednete jen do jednoho jediného korábu, ale na výběr budete mít spoustu lodí.

Navíc si je budete moct i vylepšovat - postupně budete odemykat nové zbraně, schopnosti a další vymoženosti. Všechno budete získávat skrze rekvizice, což má být ekvivalent starých známých zkušenostních bodů. Úpravy na lodi nebudou jen kosmetické, ale budete moci vylepšit jak manévrovatelnost a ovládání obecně, tak samozřejmě i palebnou sílu. A protože jde o free to play hru, budete mít možnost si nějaký ten prémiový koráb taky zakoupit.

...

Mydlit se budete v několika nových lokacích, z nichž tvůrci zatím na oficiálním webu jmenují jen dvě - The Lost Shipyards a Kuat Mesas. Do akce se zapojíte 4. února 2014, pokud hru hrajete jen tak, zadarmo. Early Access začne už 14. ledna a poběží do 3. února, načež se datadisk otevře všem. No, a pokud patříte k předplatitelům a za hru poctivě každý měsíc cálujete peníze, tak si budete moct zahrát Galactic Starfighter už 3. prosince a navíc k tomu dostanete nějaké echt speciální bonusy (vizuální úprava lodě apod.).

Pár odměn dostanete, i když se skrze Galacitc Starfighter podíváte do vesmíru už v Early Access verzi v polovině ledna, ale nejvíc toho vyfasují dobrovolníci z řad předplatitelů. Alespoň to pomohou vývojářům otestovat a v únoru se to může spustit pro všechny v odladěné verzi. Mrkněte taky do galerie, přibyla tam spousta nových obrázků a artworků, všechny z Galactic Starfighter.

Nejnovější články