V Trackmania Turbo začnou auta létat kolem trati na konci března
zdroj: tisková zpráva

V Trackmania Turbo začnou auta létat kolem trati na konci března

5. 2. 2016 17:55 | Preview | autor: Adam Homola |

Na loňské E3 oznámená Trackmania Turbo se dostane do obchodů 25. března tohoto roku. Novou Trackmanii si zahrajete na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. Ve svém jádru nenabídne nic zásadně odlišného od původní hry a pořád tak půjde o zběsile rychlé adrenalinové závodění s autíčky.

Trackmania Turbo se bude od předchozích dílů lišit především obsahovou košatostí. Už v základu dostanete 200 přichystaných tratí, ale s nástrojem Trackbuilder nebude problém vytvořit další stovky či tisíce vlastních kreací. A jak znalci série jistě dobře ví, tratě v Trackmanii jsou všechno, jen ne nudné a stereotypní.

zdroj: Archiv

Všechny tratě budou zasazeny do čtyř různých lokací: Valley Down & Dirty, Canyon Grand Drift, International Stadium a Rollercoaster Lagoon. Právě poslední jmenovaná prostředí je zbrusu nová a v žádné předchozí hře ze série se ještě neobjevila.

Zbývající tři prostředí si pak prošla grafickým vylepšením, aby držela s Rollercoaster Lagoon krok po technologické stránce. Ostatně posoudit to můžete sami už teď v novém traileru, či v obrázcích v galerii na kartě hry.

Nejnovější články