V rychlé akci Seraph se musíte místo střílení soustředit na akrobatické parádičky
zdroj: tisková zpráva

V rychlé akci Seraph se musíte místo střílení soustředit na akrobatické parádičky

4. 5. 2016 18:13 | Preview | autor: Adam Homola |

Akční plošinovka Seraph chce přistoupit ke svému žánru trochu jiným způsobem a na základě prvních reakcí hráčů se jí to daří. V Seraph se vžijete do role ženského anděla, který musí získat zpět své ztracené schopnosti a především uniknout z vězení. To je plné démonů a vy proti nim nebudete používat ani modlitby ani víru v zázraky, ale arzenál střelných zbraní.

S nimi se navíc nemusíte vůbec obtěžovat mířit. Hra míří za vás - na vás je skákací část hry. Nebo lépe řečeno akrobatická. Jeden pohled na přiložené video jasně napoví, že tady o pomalou a taktickou akci nepůjde. Seraph může chvílemi připomínat Bayonettu, nebo podobné divoké akce, jen ve stylu 2D plošinovky.

Akrobatické finty jsou zde na denním pořádku a podle tvůrců budou k přežití potřeba. Démoni totiž představují náročné protivníky, kteří se s andělským statusem hlavní hrdinky nepářou. Seraph má mít totiž dynamickou obtížnost, která se neustále přizpůsobuje vašim schopnostem. Čím lepší budete, tím odolnější a silnější budou i nepřátelé. Na druhou stranu zase dostanete větší odměnu.

zdroj: Archiv

Vývojáři ze studia Dreadbit hru koncipují tak, abyste ji mohli hrát pořád dokola. Znovuhratelnost mají zajistit jednak procedurálně generované úrovně a pak také náhodné umístění různých pick-upů, nepřátel i bossů. Nechybí ani craftování nových zbraní, zázraků a defenzivních předmětů.

Seraph se momentálně nachází ve fázi předběžného přístupu. V tom by si měla hra pobýt zhruba půl roku, načež se dočká vydání plné verze. Do akrobatické akce se můžete vrhnout už teď a to za cenu 13 eur a tvůrci nasadili klasický model zvyšující se ceny – čím blíže bude hra k vydání, tím víc bude stát.

Seraph zdroj: tisková zpráva

13 eur tak není cena za plnou verzi hry a s každým velkým updatem hodnota i cena hry lehce poskočí nahoru, až se dostane na zatím nespecifikovanou částku. Tak jako tak bychom se měli vydání plné verze dočkat ještě letos. Seraph najdete na Steamu pod tímto odkazem a v galerii se můžete podívat na několik obrázků.

Nejnovější články