V přídavku pro Mass Effect 3 si najmete Protheana
zdroj: tisková zpráva

V přídavku pro Mass Effect 3 si najmete Protheana

22. 2. 2012 11:11 | Preview | autor: levis |

S dalším dnem dvě důležité zprávy o sci-fi RPG Mass Effect 3. První je tak trochu tajná a mohla by vám teoreticky říct něco, co bez dohrání druhého dílu nemusíte vědět, ale když už je to venku - na Xbox Live se omylem předčasně objevil stažitelný přídavek From Ashes. V něm prý odkryjete nějaká tajemství z minulosti a budete moci rekrutovat Protheana, příslušníka bájné, starodávné rasy.

Jeden z producentů BioWare už pro server Kotaku potvrdil, že přídavek From Ashes bude ke stažení v den vydání hry. Zdarma jej dostanou pouze ti, kdo si předobjednali digitální PC deluxe edici, respektive sběratelskou edici hry N7. A když už jsme u těch předobjednávek...


V rámci nového store updatu PlayStation Network / SEN už si nyní lze objednat stažitelnou PS3 verzi hry. Pokud tak uděláte přímo u Sony, získáte extra předobjednávkový bonus, tedy speciální téma pro svoji konzoli (po vydání hry prý nebude k dostání nikde jinde) a pušku M55 Argus.

Podle PSN puška střílí rychlé, ohnivé salvy, a proto se hodí zvlášť v situacích, kdy potřebujete rychle pacifikovat protivníka nebo odrazit nečekaný útok. Přijde prý vhod především v boji na blízko a používat ji ve hře budou nejrůznější skupiny, které po celé galaxii uplatňují právo na svůj způsob.

Nejnovější články