Update 0.42 přidává do postapo akce Survarium nový mód a přináší spoustu důležitých úprav
zdroj: tisková zpráva

Update 0.42 přidává do postapo akce Survarium nový mód a přináší spoustu důležitých úprav

16. 5. 2016 17:02 | Preview | autor: Jan Körmendy |

V únoru vydaný update 0.40 a nalákal k hraní multiplayer akce Survarium velké množství hráčů na novinky jako, úpravy zbraní, nový interface atd. Od té doby už však komunita spíše řídla. Někdo si myslí, že to je hratelností, jiný to dává za vinu hackerům a vývojářům, kteří hodně slibují, ale skutek utek. Pravda bude pravděpodobně, jako vždy, někde uprostřed. O to větším překvapením bylo nedávné vydání updatu 0.42, který přinesl nejen očekávané opravy, ale i zbrusu nový herní mód, a pár dalších vychytávek.

Nový mód s názvem Artifact Hunt je prakticky převlečený Capture the Flag. Jediný rozdíl je v tom, že si nekradete vlajku, ale náhodně se spawnující artefakt Radiance of the Forest. Na mapě ho vidí všichni, kdo má artefakt v držení, má vyšší zdraví, ale nemůže sprintovat. Kdo přinese artefakt pětkrát do své báze jako první, vyhrává. Samozřejmě může nastat i remíza, ale ta je skoro vyloučena díky časovému limitu.

Dalším podstatným prvkem nového updatu je technologie “Pixel-perfect hit detekce”, která by měla kompletně odstranit rozdíly v pingu. Ty dříve způsobovaly problémy při zásazích a nyní už by mělo být vše v pořádku. Dá se říct, že server už nebere v potaz ping, a vše v reálném čase přepočítává tak, aby vám stačilo opravdu jen zamířit a vystřelit na pohybující se cíl v tom správném úhlu.

zdroj: Archiv

Dále tvůrci do hry přidali tzv. měsíční hodnocení. Za každé vítězství i prohru hráč obdrží hvězdičku, a když jich nasbírá dostatečný počet, posune se do vyšší/nižší ligy. Čím výše se nachází, tím je další postup obtížnější, ale zároveň získává lepší odměny. Na konci každého měsíce se veškerý progres resetuje a jede se od začátku.

Poslední větší novinkou updatu jsou úpravy londýnské lokace, aby se hráči dostali rychleji ze spawn bodů na důležitá místa, což by se mělo pozitivně projevit na dynamice akce. Přičtěte k tomu trilion další oprav a úprav, o kterých informuje video nebo oficiální stránky, a máte pádný důvod Survarium po čase zase zapnout.

Nejnovější články