Torchlight 2 má konečně datum vydání i startovní trailer
zdroj: tisková zpráva

Torchlight 2 má konečně datum vydání i startovní trailer

31. 8. 2012 19:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Kdy že mělo Torchlight 2 původně vyjít? Někdy na začátku léta minulého roku? Tak nějak. Vývojáři pak hru odložili a řekli, že vyjde v létě 2012. Už ale máme konec srpna a Torchlight 2 nikde. Jenže chlapci z Runic Games na to šli fikaně. Léto totiž technicky vzato končí 21. září. A nové datum vydání Torchlight 2 je... 20. září. Takže tvůrci nekecali a hra v létě skutečně vyjde. Sice to bude o prsa, ale vyjde.

Vývojáři to zatím jen tak mimochodem oznámili na oficiálních fórech hry a přislíbili, že k tomu zítra řeknou něco “oficiálnějšího” = asi vyjde tisková zpráva. Každopádně, datum tu máme dnes a to se snad už měnit nebude. Ostatně vydání bude za tři týdny, takže hra by měla být už kompletně hotová a měly by se snad jen ladit detaily. Za nedlouho bychom se měli taky dočkat zbrusu nového traileru.

Šťastlivci, kteří jsou teď na výstavě PAX v Americe, si můžou Torchlight 2 vyzkoušet na vlastní kůži ještě před vydáním. Ať už byl důvod čekání na konec léta jakýkoliv, bylo do vývojářů rozumné počkat co nejdýl - kdyby hru vydali moc blízko Diabla III, nedopadlo by to pro ně asi moc dobře. Na druhou stranu se teď zase přiblížili jinému RPG velikánovi, který by mohl Torchlight 2 ze začátku nemálo ohrozit.

Hned několik dnů poté, co konečně vyjde Torchlight 2, se na svět dostane i nový datadisk pro World of WarCraft - Mists of Pandaria (25. září). Vzdáleně podobná hra, z velké části zřejmě stejná cílovka a malému Torchlightu by mohly vzít velké pandy vítr z plachet. Doufejme ale, že se to nestane a Torchlight 2 mezi Guild Wars 2 a pandama nezapadne. Byla by to škoda, po tak dlouhém vývoji.

Nejnovější články