Taktická tahovka Frozen Synapse 2 předvádí nové zbraně a oznamuje odklad na příští rok
zdroj: tisková zpráva

Taktická tahovka Frozen Synapse 2 předvádí nové zbraně a oznamuje odklad na příští rok

19. 11. 2016 14:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Pokračování Frozen Synapse z roku 2011 nevyjde letos, ale až příští rok. Vývojáři oznámili odklad hry na svém blogu, kde se důvody příliš nezaobírali. Jednoduše potřebují víc času, „aby byla hra lepší.“ Oznámení odkladu však tvůrci kompenzují novým trailerem, který předvádí některé zbraně.

Protože se budete ve Frozen Synapse 2 pohybovat v malých uzavřených prostorech, přijde vhod plamenomet. Je vhodný i na střední vzdálenosti, ale hlavně nablízko, kdy je smrtící. Kouřový granát se vám zase bude hodit k tomu, abyste se někam nepozorovaně přesunuli. Dobře hozený kouřový granát totiž nepřátelům přeruší výhled na danou oblast a vy pak můžete proklouznout tam, kam zrovna potřebujete.

Mine Layer je logicky nástroj pro kladení min. Nepřítel vyletí do vzduchu ve chvíli, kdy si na minu stoupne. Ve hře samozřejmě nebudou chybět ani pistole, automatické pušky, nože, laserové věže a další zbraně. Na jejich podrobné představení však mají vývojáři vzhledem k odkladu ještě spoustu času.

zdroj: Archiv

V jinak krátkém blog postu zmínili tvůrci ještě nový multiplayerový mód One Turn. Jde jednoduše o zápas o jednom kole. Všechno tak naplánujete, nastavíte, a jakmile akci spustíte, nezbývá už nic jiného než koukat na výsledek.

Nejnovější články