Starý Metal Gear Solid ožije ve speciální misi pro PlayStation verze MGS: Ground Zeroes
zdroj: tisková zpráva

Starý Metal Gear Solid ožije ve speciální misi pro PlayStation verze MGS: Ground Zeroes

15. 11. 2013 12:00 | Preview | autor: Adam Homola |

Metal Gear Solid už dlouho není výhradně PlayStation záležitost a vlastně nikdy ani moc nebyla. Různé díly se objevily na mnoha platformách, i když čtyřka zůstala exkluzivní jen pro PlayStation 3. Metal Gear Solid V: Phantom Pain sice vyjde na PlayStation a Xbox platformy zároveň, ale to by bylo, aby PlayStation verze hry nedostaly exkluzivní obsah. Během PlayStation All Access akce u příležitosti zahájení prodeje PS4 v USA vývojáři oznámili, že tím exkluzivním obsahem bude jedna speciální mise pro Metal Gear Solid: Ground Zeroes, která potěší nostalgiky a všechny hráče, co si pamatují Metal Gear Solid z roku 1998. Mise se bude trefně jmenovat “Déjà Vu” a tak trochu se v ní vrátíte časem.

Déjà Vu mise “vtáhne hráče zpátky do Metal Gear Solid z PlayStation. Do doby, kdy byla grafika omezená na hranaté a rozpixelované polygony a Metal Gear Solid už v té době nastavoval nové standardy v rámci videoherního vyprávění s pomocí výrazných postav, filmové prezentace a komplexního příběhu. S touto exkluzivní misí pro PS3 a PS4 verzi hry zažijete znova ty nejikoničtější okamžiky minulosti. Minulost a současnost se střetnou, protože postavy a kamerové úhly které si pamatujete z 16 let staré klasiky, ožijí v novém propracovaném světě MGS:GZ,” píše se v oficiálním prohlášení.

...

Konami k exkluzivní PlayStation misi vydali pár obrázků a jeden krátký trailer, ve kterém se můžete na původního Snakea podívat v celého jeho 16 let staré kráse. A kdo je příliš mlady na to, aby první Metal Gear Solid ve své době hrál, alespoň můžete trochu nakouknout na to, jak hry tehdy vypadaly.

Metal Gear Solid: Ground Zeroes vyjde už na jaře příštího roku pro PS3, PS4, X360, Xbox One za velmi sympatickou cenu, jak psal Aleš v tomto článku. Prolog Ground Zeroes by vás měl navnadit a uvést do obrazu před hlavním chodem, kterým bude Phantom Pain.

Nejnovější články