Šplhání po monstrech z Dragon's Dogma
zdroj: tisková zpráva

Šplhání po monstrech z Dragon's Dogma

14. 5. 2012 17:17 | Preview | autor: levis |

Ve světě akčního RPG Dragon's Dogma si můžete chodit, kde se vám zlíbí, ale questům se nevyhnete. Někdy se spustí, když se dáte do řeči s náhodným kolemjdoucím, jindy samy od sebe. Další budou oznámeny na tabuli v místní hospodě, ty důležitější vám pak předá sám vévoda města. Pokud si ve městě uděláte kamarády, možná dokonce jednu z místních dívčin pozvete na rande.

Také tempo soubojů si budete určovat sami: kdo se bojí vycházet po setmění, může noc strávit v hostinci a vyrazit na lov monster až za denního světla. Když na nějakou potvoru nebudete stačit, jednoduše se za ní vrátíte, až budete mít dostatečně vycvičenou postavu - anebo vám některý z místních obyvatel poradí, v čem tkví její slabina.

V posledním vývojářském blogu autoři prozrazují, že po některých větších monstrech budete moci také šplhat jako v Shadow of the Colossus (ačkoliv jím se prý neinspirovali). Narozdíl od téhle hry však v Dragon's Dogma nepůjde o sekvenci s přesným pořadím událostí - lézt půjde po monstrech kdykoliv a v libovolném tempu i směru. A vyzkoušet si to můžete už od 25. května, kdy hra na konzolích vychází.

Nejnovější články