Šéf EA potvrdil, že další Battlefield nabídne "nový zážitek"
zdroj: tisková zpráva

Šéf EA potvrdil, že další Battlefield nabídne "nový zážitek"

31. 7. 2015 18:20 | Preview | autor: Adam Homola |

Letos si pro sebe pozici hlavní střílečky ve vydavatelském plánu EA uzurpuje Star Wars: Battlefront, ale příští rok to bude jiné, jak vyšlo najevo z úst šéfa EA během hovorů s investory. Třetí fiskální kvartál 2017, což přeloženo do kalendářního roku znamená poslední měsíce roku 2016, vydá EA nový Battlefield. A možná bude jiný než díly předchozí.

Šéf EA Andrew Wilson totiž investorům podle GamesRadaru prozradil, že se chystá "new Battlefield experience" - jestli tím má na mysli skutečně něco zcela nového, nebo jestli to je jen hezké slovíčkaření před šéfy, uvidíme až příští rok. Letos má pro sebe veškerou pozornost Star Wars: Battlefront a oznámení nového Battlefieldu tak přijde nejpozději lehce před E3 2016.

Popravdě by nebylo na škodu, kdyby po Battlefield 3 a 4, které radikálně odlišné nebyly, přišel alespoň trošku jiný Battlefield. Automaticky se nabízí další Bad Company, ale určitě bychom nepohrdli ani zcela novým směřováním série. V této fázi nelze vyloučit ani případný Hardline 2, ale toho se asi nedočkáme.

Wilson si před investory pochvaloval také E3 reakce na Mass Effect: Andromeda a připomněl, že vedle Battlefrontu chystá EA ještě jednu Star Wars hru, tentokrát pod vedením zkušených dam Amy Hennig a čerstvě též Jade Raymond.

Nejnovější články